Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Gruzija izgāž otro puslaiku un piekāpjas Fidži

Juris Miņins
Juris Miņins

Gruzija izgāž otro puslaiku un piekāpjas Fidži
Foto: worldrugby.org

Fidži izlase pamatīgi "izskoloja" Gruzijas regbija valstsvienību, Klusā okeāna nāciju kausa otrajā kārtā pieveicot eiropiešus ar 37:15. Ar šo panākumu Fidži izcīnīja savu piekto titulu pēc kārtas.

Turpinoties Klusā okeāna nāciju kausam, šodien tika izspēlēta turnīra otrā kārta, kurā tikās abas pirmās kārtas uzvarētājas, Gruzija un Fidži, kā arī, protams, abas komandas, kuras pirmajā kārtā piedzīvoja zaudējumus, Tonga un Samoa.

Uzvarētāju duelī, jāsaka, ka Fidži spēlēja daudz labāk, pat neskatoties uz to, ka pēc diviem piezemējumiem mača ievadā, puslaiku noslēdza esot iedzinējos ar 10:15. Otrajā puslaikā mājnieki izcēlās ar četriem piecu punktu uzbrukuma noslēgumiem un arī kopumā izskatījās daudz pārliecinošāk. Puslaiks vinnēts ar 27:0, bet visa spēle – ar 37:15.

Otrajā mačā, gluži pretēji, mača uzvarētājs noskaidrojās pirmajā spēles pusē, ko Tonga uzvarēja ar 17:6. Līdzīgi kā mačā pret Gruziju, samoāņi ar lielu entuziasmu un sparu aizvadīja otro mača daļu, taču, tāpat kā arī pirms nedēļas, rezultātu tas nedeva un nācās atzīt pretinieku pārākumu ar 18:28.

Līdz ar to, lai arī Klusā okeāna nāciju kausa uzvarētājs netiek noteikts izslēgšanas mačos, bet gan pēc grupu turnīra principa, par čempioniem pārliecinoši ir kļuvusi Fidži izlase. Otrajā vietā, pateicoties izcīnītajam bonuspunktam, ierindojās Tonga, bet viesi no Eiropas, gruzīni, palika treši. Pēdējo vietu ieņāma Samoa, taču viņi šim turnīram speciāli nebija gatavojušies un pievienojās tam vien kā Rumānijas aizstājēji.

2018. gada Klusā okeāna nāciju kauss

MājniekiViesiRezultāts
FidžiGruzija37:15
TongaSamoa28:18
#KomandaSUNZP
1.Fidži220010
2.Tonga21015
3.Gruzija21014
4.Samoa20021

Izmantotie resursi:
World Rugby