Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Anglijas "deja vu" un Īrijas revanšs – noslēdzas kārtējie testu mači

Juris Miņins
Juris Miņins

Anglijas "deja vu" un Īrijas revanšs – noslēdzas kārtējie testu mači
Īrijas izlase pirms mača ar Austrāliju
Foto: EPA/Scanpix

Šodien savus testu mačus aizvadīja pasaules vadošās regbija valstsvienības un pie uzvarām maču sērijās jau priekšlaicīgi tika kā Jaunzēlande, tā arī DĀR.

Jaunzēlande savās mājās turpināja sēriju pret Franciju un, jāsaka, ka jaunzēlandieši šoreiz nespēja līdz galam "salauzt" francūžus, kā, gan tiešā, gan arī pārnestā nozīmē, viņi izdarīja pirms nedēļas. Tiesa, šajā spēlē bija arī viens "bet", proti teju 70 minūtes "Les Bleus" spēlēja mazākumā, jo mača 11. minūtē sarkano kartīti bija nopelnījis Benjamins Fals, par nepareizu tvērienu pret Bodenu Baretu, kuram pēc tam nācās pamest laukumu, jo bija aizdomas par smadzeņu satricinājumu.

Protams, ka "All Blacks" līmeņa komanda šādu dāvanu nevarēja neizmantot un tāpēc jaunzēlandiešu 26 gūtie punkti puslaikā nebija pārsteigums. Jāpiebilst, ka šajā mačā ar diviem piezemējumiem izcēlās Bodena brālis, Džordijs Barets, bet Damiens Makenzijs, kurš nomainīja traumēto komandas biedru, bija gana veiksmīgs sitienos pa vārtiem.

Noslēgumā gan Francija nodemonstrēja to, ka arī 14 vīru sastāvā atsevišķos spēles nogriežņos spēj cīnīties ar Jaunzēlandi un Sedets Gomess Sā guva vienīgo franču peizemējumu šajā spēlē. 26:13 par labu Jaunzēlandei – tāds bija mača gala rezultāts un tas nozīmēja, ka Jaunzēlandieši jau vienu maču pirms sērijas beigām ir nodrošinājuši tajā uzvaru.

Savukārt Austrālijas un Īrijaas triju maču sērijā pēc otrās kārtas gan ir fiksēts neizšķirts. Jāsaka, ka šī gada Sešu nāciju kausa ieguvēji arī pret dienvidu puslodes komandu spēlēja ļoti pārliecinoši un, lai arī guva tikai divus piezemējumus pret austrāliešu trim, viņu dominance laukumā bija acīmredzama. Ar 16 punktiem šajā mačā izcēlās Džonijs Sekstons.

Visbeidzot, Anglijas un Dienvidāfrikas Republikas komandu mačs pēc mača dramaturģijas bija teju identisks ar iepriekšējo abu komandu spēli. Proti, anglijas izlase ātri guva divus piezemējumus, šoreiz panākot 12:0, taču mača turpinājumā izrādījās bezspēcīgi mājnieku priekšā.

Dveins Vermulens guva piezemējumu, Andrē Polarda kontā 13 punkti no sitienu pozīcijām, bet vēl vienu piezemējumu DĀR labā tiesnesis ieskaitīja pēc Anglijas izlases noteikumu pārkāpuma un kopumā afrikāņi svinēja uzvaru ar 23:12, kas viņiem, nedēļu pirms noslēdzošā mača, deva arī uzvaru visā sērijā.

Jāpiebilst, ka Anglijai, kura laika posmā no 2015. gada 10. oktobrim līdz 2018. gada 10. februārim bija zaudējusi tikai vienu spēli (26 mačos, pārējos 25 fiksētas uzvaras), šis ir sestais zaudējums pēc kārtas.

Jūnija starptautiskie testu mači

MājniekiViesiRezultāts
JapānaItālija22:25
JaunzēlandeFrancija26:13
AustrāijaĪrija21:26
DĀRAnglija23:12

Izmantotie resursi:
https://www.worldrugby.org/
https://www.planetrugby.com/

     [+] [-]

, 2018-06-17 07:23, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка