Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Valmieras "Fēniksam" pirmā uzvara

Valmieras "Fēniksam" pirmā uzvara
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Sestdien, 16. jūnijā, Juglas stadionā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu devītā spēle starp Valmieras “Fēniksa” un Liepājas “Grobiņa/Vikingi” vienībām. Valmierieši izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 70:5 (38:0).

“Fēniksam” tā bija pirmā uzvara trijās spēlēs, bet “Grobiņa/Vikingi” trešā neveiksme trijos mačos. Valmierieši tagad ar pieciem punktiem dala ceturto un piekto vietu ar “Garkalne/Livonia” vienību, bet liepājnieki pagaidām rindojās turnīra tabulas pēdējā ailītē.

Valmieras “Fēniksa” galvenais treneris Kristaps Staņa: „Šoreiz sanesām daudz bumbas pretinieku ieskaites laukumā. Diemžēl neizmantojām iespēju sist bumbu pa sāncenšu vārtiem no labām pozīcijām. Otrajā puslaikā palaidām nedaudz vaļā savus aizsardzības grožus un liepājnieki guva vienīgo piezemējumu. Mums vēl jāiemācās ātrāk izspēlēt bumba no rakiem. Arī pie realizācijas sitienu izpildes jāpiestrādā. Mēs guvām piecus realizācijas sitienus, kaut arī vēl vairāki netika precīzi izpildīti pat no labām situācijām. Kā labāko spēlētāju savā komandā varu minēt Āri Kaģi.”

Liepājas “Grobiņa/Vikingi” galvenais treneris Aivis Ašmanis: „Manā skatījumā mūsu jaunajai komandai gāja ļoti labi. Noturējām aizsardzību pirmās 20 minūtes, kad valmierieši guva tikai divus piezemējumus. Mums vēl daudz kas ir jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās, tad varēsim kādu no sāncenšiem arī uzveikt. Vienīgo piezemējumu mūsu labā guva Juris Liepa.”

“Livland” Latvijas čempionāts turpināsies nākamnedēļ, kad ceturtdien, 21. jūnijā, notiks divas spēles. Pulksten 19.30 Anniņmuižas stadionā “LDE/Miesnieki” uzņems “Garkalne/Livonia” regbistus, bet tajā pašā laikā Latvijas Universitātes stadionā spēkiem mērosies RK “Baldone” un LLU. Šo spēli varēs redzēt interaktīvajā televīzijā portālā sportcentrs.com un arī Latvijas Regbija federācijas mājas lapā Rugby.lv

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs


, 2012-06-16 20:16, pirms 12 gadiem
Valmiera ieskrienas.
, 2012-06-16 21:38, pirms 12 gadiem
Liepāju žēl, ka tik puikas nemet plinti krūmos.
, 2012-06-16 21:41, pirms 12 gadiem
Galvenais lai "Vikingiem" dūša nesaskrien papēžos ... izskatās šī sezona šiem varētu būt traģiska
, 2012-06-16 23:23, pirms 12 gadiem
Vikingiem deguns nekarājas..
Augam...
, 2012-06-17 23:58, pirms 12 gadiem
Valmierai pirmā bet ne pēdējā uzvara!
Pirmo četru vietu ieguvējas. Foto: Juris Bērziņš Soms.

Latvijas čempionāta 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.
Foto: Latvijas Regbija federācija
1

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu divīzijā

LETA. Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 (12:14) pārspēja Dāniju.
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.