Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

DĀR izlase pirms Regbija čempionāta zaudē divus PK ieguvējus

Juris Miņins
Juris Miņins

DĀR izlase pirms Regbija čempionāta zaudē divus PK ieguvējus
Handre Polards pamet laukumu uz nestuvēm
Foto: AFP/Scanpix

Dienvidāfrikas Republikas regbija izlases spēlētāji un 2019. gada Pasaules kausa ieguvēji, Lūds de Jāgers un Handrē Polards ir guvuši smagus savainojumus, kuru dēļ būs spiesti ārstēties ilgāku laiku.

Iepriekš jau ziņojām, ka Anglijas Premjerlīgas komandas Seilas "Sharks" uzbrucējam Lūdam de Jāgeram ir konstatēts kārtējais pleca savainojums. Iepriekš viņš bija piedzīvojis problēmas ar pleciem, kuru dēļ, pirmajā reizē, nespēlēja teju divus gadus, bet otrajā gadījumā, pēc svainojuma ko viņš guva 2019. gada Pasaules kausa finālā, bija spiests izlaist vēl sešus mēnešus.

Pagaidām gan netiek precizēts, kurš no pleciem ir savainots, taču Mančestras reģiona komanda ir paziņojusi, ka otrās līnijas uzbrucējs, visdrīzāk, nevarēs piedalīties mačos sešus mēnešus.

Savukārt cits DĀR regbists, Handrē Polards, Francijas "Top 14" čempionāta mačā starp viņa pārstāvēto Monpeljē un Parīzes "Racing 92" komandām, ir guvis nopietnu ceļgala savainojumu – saišu plīsumu. Nav zināms cik ilgs laiks viņam būs nepieciešams, lai atgrieztos laukumā, taču pēc šādiem savainojumiem atlabšanas process var būt samērā ilgs.

Jāsaka, ka gan de Jāgera, gan Polarda savainojumi ir sliktas ziņas DĀR izlases treneru štābam, jo jau 7. novembrī šī komanda sāks savas cīņas Regbija čempionātā un tagad jau pilnīgi droši var teikt, ka abi 2019. gada PK triumfa līdzdalībnieki šajos mačos nevarēs piedalīties.

Kā arī…

- Tiek baumots, ka Francijas izlases spēlētājs Virimi Vakatava, kurš pašlaik pārstāv Francijas "Top 14" čempionāta komandu Parīzes "Racing 92", pēc sezonas beigām varētu pamest ne tikai Parīzi, bet arī Franciju, dodoties pāri Lamanša šaurumam, pievienojoties Anglijas Premjerlīgā spēlējošajai Glosteras komandai.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/
https://www.ultimaterugby.com/