Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Anglijas un Jaunzēlandes testa mačs kļūs par dārgāko regbija vēsturē

Juris Miņins
Juris Miņins

Anglijas un Jaunzēlandes testa mačs kļūs par dārgāko regbija vēsturē
Interesanti, ka Anglijas regbija izlases kapteinis ir Jaunzēlandē dzimušais Dilans Hārtlijs.
Foto: AFP/Scanpix

Šogad paredzētais testa mačs, jeb pārbaudes spēle, starp Anglijas un Jaunzēlandes izlasēm, paredzams, kļūs par skatītājiem dārgāko regbija spēli sporta veida pastāvēšanas vēsturē.

Kā ziņo britu mediji, provizoriskās ieejas karšu cenas uz pārbaudes spēli starp šobrīd divām spēcīgākajām regbija izlasēm pasaulē, Angliju un Jaunzēlandi, maksās no 67.5 līdz 220 eiro, kas ir visu laiku augstākā cena par regbija pārbaudes spēles biļetēm.

Salīdzinājumam – pašas dārgākās biļetes uz pašlaik notiekošo Sešu nāciju kausu maksā ap 167 eiro, bet biļetes uz 2017. gada Velsas un Jaunzēlandes izlašu tikšanos, kas tika aizvadīta Kārdifas "Millenium Stadiom", oficiālajā tirgū tika piedāvātas pa 28 līdz 112 eiro. Interesanti, ka salīdzinot ar iepriekšējo abu izlašu tikšanos Tvikenhemas stadionā, kas norisinājās 2014. gadā, biļešu cenas ir pieaugušas par aptuveni 15 procentiem.

Anglijas un Jaunzēlandes izlases savstarpējo maču aizvadīs 2018. gada 10. novembrī, tiekoties Londonas "Twickenham Stadium" arēnā, kuras ietilpība ir 82 tūkstoši skatītāju vietu.

Tiesa, nevar noliegt, ka abu šo izlašu spēle ir starptautiskā regbija pats gaidītākais notikums šajā četrgadē, jo pēc 2015. gada Pasaules kausa abas komandas demonstrē ļoti labu sniegumu un likumsakarīgi arī ieņem pirmās divas vietas pasaules rangā.

Jaunzēlande pēc 2015. gada Pasaules kausa ir aizvadījusi 31 spēli, kurās izcīnīja 27 uzvaras, trīsreiz zaudēja un vienu reizi maču noslēdza neizšķirti. Savukārt Anglijas izlase šajā pašā laika periodā ir aizvadījusi 26 spēles un piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, pārējās spēlēs uzvarot.

Izmantotie resursi:
https://rugger.info/
Home | Daily Mail Online