Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Viljamss nepalīdzēs Jaunzēlandei mačā pret Īriju

Viljamss nepalīdzēs Jaunzēlandei mačā pret Īriju
Sonijs Bils Viljamss pamet laukumu
Foto: Reuters/Scanpix

Jaunzēlandes izlases centrs Sonijs Bils Viljamss nevarēs palīdzēt savai komandai šīs nedēļas beigās ieplānotajā cīņā pret Īriju, jo spēlē pret Angliju ir guvis diezgan nopietnu savainojumu.

Sonijs Bils Viljamss spēlē pret Anglijas izlasi, kurā jaunzēlandieši uzvarēja ar 16:15, laukumu pameta jau 34. minūtē, jo guva rokas saišu savainojumu, laukumā tā arī vairs neatgriežoties. Sākotnēji nebija informācijas par traumas nopietnību, bet nu ir zināms, ka spēle pret Īriju, kas notiks šo sestdien, Viljamsam būs jāvēro no malas.

Nav zināms vai regbists varēs piedalīties pēdējā rudens pārbaudes spēlē, kas notiks Romā, tiekoties ar Itālijas valstsvienību, bet vismaz pagaidām, viņš paliek "All Blacks" nometnē. Ngani Laumape, kurš šī rudens pirmajā testu mačā pret Japānu izcēlās ar trim piezemējumiem, ir izsaukts uz izlasi, lai aizstātu Viljamsu, taču sākumsastāvā viņa vietu, visdrīzāk, ieņems Raiens Krotijs.

Tiesa, regbijs ir tikai viens aspekts, kas Sonijam Bilam Viljamsam ies secen šī savainojuma dēļ, jo pirms dažiem mēnešiem tika ziņots par viņa lēmumu atgriezties profesionālā boksa ringā, tūdaļ pēc izlašu mačiem, 1. decembrī, aizvadot savu astoto boksa maču. Par to vai viss notiks kā iecerēts pagaidām informācija nav sniegta.

Kā arī...

- Īrijas izlase arī maču pret Jaunzēlandi sagaida ar robiem sastāvā, jo mačā pret Argentīnu Šons O'Braiens ir lauzis roku un, protams, savai komandai vairs nepalīdzēs.

- Skotijas izlases spēlētājs Stjuarts Hogs ir paziņojis, ka šīs sezonas beigās pametīs Glāzgovas "Warriors" vienību. Šajā komandā viņš ir aizvadījis deviņus gadus, bet par viņa tālākajiem plāniem pagaidām informācijas nav.

- Savukārt Austrālijas izlases spēlētājs Džeks Dempsijs ir parakstījis divu gadu līgumuar savas valsts regbija savienību un Super Rugby čempionātā spēlējošo "Waratahs" komandu.

- Visbeidzot, Garijs Greiems, kurš 2018. gada Sešu nāciju kausa laikā atradās Anglijas izlases nometnē, ir nolēmis atgriezties pie saknēm un pārstāvēt Skotijas izlasi. Viņš jau bija pārstāvējis Skotijas jauniešu izlases, taču šajā pavasarī pievienojās Anglijas nometnei balstoties uz rezidences pamatojumu.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Pirmo četru vietu ieguvējas. Foto: Juris Bērziņš Soms.

Latvijas čempionāta 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.
Foto: Latvijas Regbija federācija
1

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu divīzijā

LETA. Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 (12:14) pārspēja Dāniju.
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.