Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Pēc spēles ar Jaunzēlandi hospitalizēts Francijas izlases regbists

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc spēles ar Jaunzēlandi hospitalizēts Francijas izlases regbists
Remī Groso
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas izlases spēlētājs Remī Groso ir hospitalizēts pēc komandas cīņas pret Jaunzēlandes valstsvienību un viņam ir konstatēti galvaskausa lūzumi divās vietās.

Francijas izlases regbistam Remī Groso pirmā šīsvasaras testu spēle pret Jaunzēlandi noslēdzās gana nelāgi un priekšlaicīgi, jo vienā no spēles epizodēm viņš nokļuva starp diviem jaunzēlandiešu spēlētājiem, Semu Keinu un Ofu Tungafasi, kuri pret francūzi nospēlēja spēka spēli, kas gan nebija īsti noteikumu robežās. Kā rezultātā cieta visi trīs spēlētāji, taču vissmagāk tieši Groso, kuram pēc mača nācās doties uz slimnīcu un tur viņam konstatēja galvaskausa lūzumus divās vietās.

Protams, ka Remī Groso līdz ar šo savainojumu jūnija testu spēles ir beigušās.

Lai arī neviens no Jaunzēlandes regbistiem mača laikā sodu par šo epizodi nesaņēma, speciāli izveidotā "World Rugby" komisija izskatīja šo incidentu un nolēma piešķirt sodu Ofam Tungafasi, kura darbības arī izprovocēja Groso savainojumu, tāpēc, ka sākotnēji Keins izpildīja pret francūzi tvērienu, taču Tungafasi iesaistījās šajā epizodē izpildot spēka spēli pret spēlētāju, kurš sevi faktiski nevar aizstāvēt. Kā minēts oficiālajā paziņojumā, "All Blacks" spēlētāja darbības ir atbilstošas sarkanās kartītes piešķiršanas nosacījumiem.

Atgādināsim, ka iepriekš minētajā mačā Jaunzēlande, aizvadot lielisku otro puslaiku, svinēja uzvaru ar 52:11. Vienīgo piezemējumu Francijas labā guva tieši Remī Groso. Jāpiemin, ka abas izlases šīs vasaras testu maču ietvaros tiksies vēl divas reizes – 16. un 23. jūnijā.

Epizode, kurā Remī Groso guva savainojumu

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/

  +1 [+] [-]

, 2018-06-12 16:26, pirms 6 gadiem
nja un francuuzhi pirms tam dabuuja dzelteno ne par ko, zheel ka sachakareeja labu speeli.