Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sniegs izjauc Čempionu kausa fināla atkārtojumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Sniegs izjauc Čempionu kausa fināla atkārtojumu
Epizode no "Harlequins" un Ulsteras komandas cīņas.
Foto: AFP/Scanpix

Trešās Eiropas Čempionu kausa spēļu kārtas gaidītākais mačs, starp Londonas "Saracens" un Klermonas klubiem, kas ir iepriekšējās sezonas finālmača dalībnieki, diemžēl, bet nenotika, jo "Allianz Park" arēna nebija gatava uzņemt šo maču.

Lai arī gan Londonas, gan Klermonas komandas šobrīd nerāda savu labāko spēli, tomēr, iepriekšējā gada finālistu cīņa Eiropas Čempionu kausā, protams, tika gaidīta.

Diemžēl, bet šajās dienās Lielbritānijas galvaspilsētu pārņēma dabas stihija, proti, izkrita ļoti daudz sniega un "Allianz Park" darbinieki nespēja sagatavot laukumu gaidāmajai spēlei, tāpēc tā tika pārcelta uz šodienu un notiks 19:30 pēc Latvijas laika.

Tiesa, citas spēles, dažas no kurām spēcīgā sniegputenī, notika un tajās tika fiksēti daži interesanti iznākumi. Tā Ekseteras "Chiefs" ar 8:18 piekāpās Leinsteras komandai, tādējādi zaudējot iespēju atrasties trešās grupas līderpozīcijās. Jāpiebilst, ka šajā spēlē piezemējumu un soda sitienu guva leinsteriešu līderis Džonijs Sekstons.

Tāpat pirmo zaudējumu turnīrā piedzīvoja Bātas vienība, kas izbraukumā ar 20:24 atzina Tulonas regbistu pārākumu. Angļu komandas labā piezemējumus guva Anglijas izlases kandidāti Entonijs Vatsons un Džonatans Džozefs, bet Francijas komandas rindās izcēlās Mā Nonū, Entonijs Beljū un Elbijs Metjusons.

Atriežoties pie sniega tēmas, "Harlequins" komanda, kura gan nolēma aizvadīt maču pret Ulsteru sniegputenī, piekāpās īriem ar 5:17. Tiesa, kā jau var noprast, lielāko daļu punktu Ulsteras komanda guva, precīzi realizējot soda sitienus.

Eiropas čempionu kauss regbijā, 3. kārta

MājniekiViesiRezultāts
Glāzgovas "Warriors"Monpeljē22:29
"Scarlets"Trevīzo33:28
TulonaBāta24:20
Northemptonas "Saints""Ospreys"32:43
Kastra"Racing 92"16:13
MansteraLesteras "Tigers"33:10
Larošela"Waasps"49:29
"Harlequins"Ulstera5:17
Ekseteras "Chiefs"Leinstera8:18
"Saracens"Klermona

Izmantotie resursi:
Home : European Professional Club Rugby (EPCR)