Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"All Blacks" spēlētājs Viljamss atjaunos profesionālā boksera karjeru

"All Blacks" spēlētājs Viljamss atjaunos profesionālā boksera karjeru
Sonijs Bils Viljamss
Foto: Reuters/Scanpix

Jaunzēlandes regbija izlases spēlētāja Sonija Bila Viljamsa pārstāvji ir paziņojuši, ka regbists jau šajā gadā atgriezīsies boksa ringā, turklāt viņš neplāno pārtraukt savu regbista karjeru.

Sonijs Bils Viljamss regbija līdzjutējiem ir ļoti labi zināms kā vispusīgs regbija spēlētājs, jo savas profesionālās karjeras laikā ir paspējis spēlēt gan pēc regbija līgas (regbijs-13), gan pēc regbija savienības (regbijs-15) noteikumiem notiekošos čempionātos, tiekot līdz visaugstākajam līmenim – Nacionālajai regbija līgai, Francijas Top 14 čempionātam un "Super Rugby" turnīram, tāpat viņš pārstāvēja savu valsti arī abu regbija spēles veidu Pasaules kausos, klasiskajā spēles variantā 2015. gadā tiekot pie čempiona titula, bet regbijā-13, divus gadus iepriekš, izcīnot sudraba medaļas.

Tāpat Viljamss ir pārstāvējis Jaunzēlandes izlasi arī regbijā-7, kur viņš spēlēja 2016. gada olimpisko spēļu turnīrā, taču šis eksperiments noslēdzās neveiksmīgi, jo Jaunzēlande turnīrā izgāzās, paliekot piektā, bet pats spēlētājs jau pirmajā mačā guva diezgan smagu kājas savainojumu un vairāk laukumā neizgāja.

Ar regbiju gan 191 cm garajam un 110 kg smagajam jaunzēlandietim nebija gana un tāpēc 2009. gadā viņš debitēja profesionālajā boksā, kurā līdz šai dienai ir aizvadījis septiņas cīņas un visās uzvarējis, trijās panākumu gūstot ar nokautu.

Tiesa, kopš 2015. gada boksa ringā Sonijs Bils Viljamss nebija redzams, taču nu, kā tiek ziņots, viņš plāno atgriezties un jau ir noteikts provizoriskais cīņas datums. Tas būs 1. decembris un cīņa notiks Sidnejā. Pretinieks gan vēl nav zināms.

Šis fakts kļūst vēl interesantāks tāpēc, ka regbists neplāno atteikties no kandidēšanas uz vietu Jaunzēlandes regbija izlasē, kura novembrī aizvadīs četrus testu mačus, spēlējot pret Japānu, Angliju, Īriju un Itāliju. Šie mači norisināsies no 3. līdz 24. novembrim. Jāpiebilst, ka "All Blacks" treneris Stīvs Hansens, lai arī labi saprot, ka viņa padotajam nebūs daudz laika sagatavoties cīņai, ir devis zaļo gaismu šādai iniciatīvai.

Pašlaik Jaunzēlandes izlase piedalās 2018. gada Regbija čempionāta izspēlē, kur pēc trim mačiem, ar gūtām trim uzvarām ieņem pirmo vietu.

Sonijs Bils Viljamss boksa ringā

Izmantotie resursi:
https://www.news.com.au/


Pirmo četru vietu ieguvējas. Foto: Juris Bērziņš Soms.

Latvijas čempionāta 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.
Foto: Latvijas Regbija federācija
1

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu divīzijā

LETA. Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 (12:14) pārspēja Dāniju.
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.