Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Anglija Pasaules rangā sasniedz divu gadu sliktāko rezultātu

Anglija Pasaules rangā sasniedz divu gadu sliktāko rezultātu
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas regbija valstsvienība pēc zaudējuma DĀR jaunākajā Pasaules rangā ir noslīdējusi uz ceturto vietu, kas ir komandas pēdējo divu gadu sliktākais rezultāts.

Anglijas izlase pēc 2015. gada Pasaules kausa, kad vienība nomainīja galveno treneri un Stjuarta Lankastera vietā stājās Edijs Džonss, drīz vien kļuva par vienu no pasaules spēcīgākajām vienībām un Pasaules rangā ilgu laiku atradās pārliecinošā otrajā pozīcijā, uzreiz aiz pēdējo gadu neapstrīdamajiem favorītiem, Jaunzēlandes.

Tiesa, neveiksmes 2018. gada Sešu nāciju kausā, kā arī pagājušās nedēļas nogalē piedzīvotais zaudējums pret DĀR ir pamatīgi iedragājis komandas pozīcijas starptautiskajā arēnā, jo vispirms Pasaules rangā viņus apsteidza Īrija, bet šonedēļ arī Austrālija, atstājot angļus ceturtajā vietā, kas ir vienības sliktākais rezultāts pēdējo divu gadu laikā.

Savukārt Fidži valstsvienībai, pēc izcīnītās uzvaras Klusā okeāna Nāciju kausā pret Samoa izlasi, ir izdevies pakāpties uz devīto pozīciju, kas ir komandas visu laiku labākā rezultāta atkārtojums. Tiesa, šis Fidži izlases kāpums uz desmito pozīciju ir nobīdījis Argentīnas izlasi, kas iepriekšējā nedēļasa nogalē savā laukumā piekāpās Velsas komandai.

Tās arī bija vienīgās izmaiņas jaunākajā Pasaules reitingā. Latvijas izlase, kura nesen īsā laikā piedzīvoja desmit pozīciju kritumu, tajā vēl aizvien ieņem 60. vietu.

"World Rugby" Pasaules reitings

#Komanda#Komanda#Komanda
1.Jaunzēlande11.Japāna21.Kanāda
2.Īrija12.Gruzija22.Honkonga
3.Austrālija13.Tonga23.Portugāle
4.Anglija14.Itālija24.Namībija
5.Velsa15.ASV25.Beļģija
6.Skotija16.Samoa26.Brazīlija
7.DĀR17.Rumānija27.Nīderlande
8.Francija18.Urugvaja28.Kenija
9.Fidži19.Krievija29.Vācija
10.Argentīna20.Spānija30.Čīle

Izmantotie resursi
https://www.worldrugby.org/


Latvijas regbija izlase sestdien Jelgavā izšķirošajā spēlē par 1. vietu uzņems Dāniju

Sestdien, 20. aprīlī, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā sporta centrā, plkst. 13:00 Latvijas regbija izlase mērosies spēkiem ar Dānijas valstsvienību. Abas komandas atrodas Eiropas Nāciju kausa izcīņas “Conference” divīzijas tabulas pirmajās divās vietās. Spēle būs noslēdzošā cīņa grupu turnīrā.
"Livonia" regbistes ar jauno treneri Elmāru Šefanovski. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" sieviešu regbija komandu trenēs vīriešu izlases kapteinis Šefanovskis

Jauno sezonu Regbija kluba “Livonia” sieviešu komandu uzsāks jauna trenera vadībā. Livonietes šajā sezonā trenēt ir uzsācis Latvijas vīriešu regbija-7 izlases kapteinis Elmārs Šefanovskis, nomainot Dienvidāfrikas speciālistu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).