Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Storm" NRL titula aizstāvēšanu sāk ar uzvaru pār "Bulldogs"

"Storm" NRL titula aizstāvēšanu sāk ar uzvaru pār "Bulldogs"
Foto: NRL.com

Šonedēļ tika dots starts Austrālijas Nacionālajai regbija līgai (NRL) un pirmajā kārtā pie uzvaras tika 2017. gada čemoioni, Melburnas "Storm", kuri ar 36:18 pārspēja Kanterberijas-Benkstainas "Bulldogs".

Lai arī visā pasaulē ar vārdu "regbijs" saprot regbiju-15, jeb regbiju, kas tiek spēlēts pēc savienības noteikumiem, Austrālija ir viena no retajām valstīm, kur klasiskā regbija spēles forma piekāpjas mazliet jaunākajai regbija-13 (regbija līgas) spēles variācijai, tāpēc Nacionālās regbija līgas sezona ir viens no gaidītākajiem sporta notikumiem Austrālijā, kā arī tieši NRL tiek uzskatīts par spēcīgāko regbija-13 čempionātu visā pasaulē.

Pievēršoties aktuālajiem notikumiem, jāsaka, ka sezonu gana veiksmīgi sāka 2017. gada čempioni, Melburnas "Storm", kuri tikās ar Kanterberijas-Benkstaunas "Bulldogs" vienību. Protams, ka jau pirms mača bija skaidrs, ka šajā spēlē favorīti ir tieši melburnieši, taču tāpēc "Bulldogs" jau nedomāja padoties pirms spēles.

Reimonds Faitala-Mariners bija tas, kurš izvirzīja vadībā Kanterberijas komandu, taču čempioni drīz vien atspēlējās, bet jau 14. minūtē Kērtiss Skots, izmantojot neveiksmīgu epizodi "Bulldogs" aizsargu izpildījumā, arī izvirzīja viesus vadībā ar 8:12. Tiesa, mājnieki gan nepadevās un Brets Moriss, kad nospēlētas aptuveni 20 minūtes, izlīdzināja rezultātu.

Tas gan, lielos vilcienos, arī bija viss ko mājnieki varēja piedāvāt "Storm" komandai, jo mača turpinājumā viesi guva četrus piezemējumus, divi no kuriem Džošua Ado-Kara, bet vienu piezemējumu guva iepriekšējās sezonas produktīvākais NRL regbists šajā aspektā, Suliasi Vunivalu. Savukārt regbija līgas spēlējošā leģenda Kamerons Smits bija precīzs visos sešos realizācijas sitienos.

Savu vienīgo otrā puslaika piezemējumu "Bulldogs" guva pēc "Storm" spēlētāju nesaprašanās tiešā savas ieskaites zonas tuvumā, kad bumba, visiem negaidīti, nonāca Meta Fraulija rokās, kurš gan neapjuka un nogādāja to ieskaites zonā.

Tāpat jāpiebilst, ka pie spēlēšanas atgriezās Ziemeļkvīnslendas "Cowboys" un visas NRL zvaigzne Džonatans Thērstons, kurš iepriekšējās sezonas "State of Origin" otrajā mačā guva pleca savainojumu, kas viņam priekšlaicīgi lika beigt sezonu. Atgriešanās spēle viņam gan nebija nekāda izcilā, jo viņš realizēja tikai vienu no četriem papildpunktu sitieniem un vienu soda sitienu. "Cowboys" gan tika pie uzvaras, ar 20:14 pārspējot Kronulas-Saterlendas "Sharks".

NRL, 1. kārta

MājniekiViesiRezultāts
DragonsBroncos34:12
KnightsSea Eagles19:18 (GP)
CowboysSharks20:14
TigersRoosters10:8
RabbitohsWarriors20:32
BulldogsStorm18:36
TitansRaiders30:28
PanthersEels24:14

NRL, 2018. gada sezona

#KomandaSUNZP
1.Dragons11002
2.Storm11002
3.Warriors11002
4.Panthers11002
5.Cowboys11002
6.Titans11002
7.Tigers11002
8.Knights11002
9.Sea Eagles10010
10.Raiders10010
11.Roosters10010
12.Sharks10010
13.Eels10010
14.Rabbitohs10010
15.Bulldogs10010
16.Broncos10010

Izmantotie resursi:
https://www.nrl.com/


, 2018-03-11 15:10, pirms 6 gadiem
Benkstauna nevis Benksvorta
, 2018-03-11 19:54, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыл секрет стройного и подтянутого тела, не зaнимаясь спортом и без диет . Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Foto: RK Valmieras "Fēnikss".

"Fēnikss" un daži "Livonia" regbisti devušies uz pārbaudes spēlēm Spānijā, kas ir Top20 rangā

Trešdien, 13. martā, regbija kluba Valmieras “Fēnikss” spēlētāji, kuriem pievienojušies arī daži livonieši, izlidojuši uz Barselonu, lai pēc tam dotos uz Spānijas Ziemeļaustrumu pilsētu Saragosu, kur nedēļas garumā aizvadīs treniņnometni un mērosies spēkiem pārbaudes spēlēs ar spēcīgām komandām no Spānijas, kas pasaules rangā ir labāko divdesmitniekā.