Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Ar uzvarām PK izcīņu sāk Anglijas, Skotijas un Fidži regbisti

Ar uzvarām PK izcīņu sāk Anglijas, Skotijas un Fidži regbisti
Foto: AFP/Scanpix

Uzvaras savās pirmajās Pasaules kausa izcīņas finālturnīra spēlēs sestdien izcīnīja Anglijas, Skotijas un Fidži regbija izlase.

Iepriekšējās Pasaules kausa izcīņas vicečempioni Anglijas izlases regbisti B apakšgrupas spēlē ar rezultātu 13:9 (6:3) pieveica Argentīnas valstsvienību, bet citā B grupas spēlē Skotijas izlase ar 34:24 (18:11) pieveica Rumānijas regbistus.

Šodien tika aizvadīta arī viena spēle D apakšgrupā, kur Fidži izlase ar 49:25 (32:15) pārspēja Namībijas valstsvienību.

Svētdien paredzētas divas spēles C grupā (Austrālija – Itālija, Īrija – ASV) un viens mačs D grupā – Dienvidāfrika pret Velsu. Kausa izcīņas nolikums paredz, ka, aizvadot viena apļa turnīru, ceturtdaļfinālam kvalificēsies katras grupas pirmo divu vietu īpašnieces.

Izmantotie resursi:
Official RWC 2011 Site - Home


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-10 19:49, pirms 13 gadiem
Nepagāja ne 10 stundas līdz raksts gatavs. SC tiešām ātri strādā.
Anglijas-Argentīnas spēle bija ļoti sīva, kā jau gaidīts. Vilkinsonam gan draņķīgs mačs 5 sodi garām. Argentīnai arī draņķīga izpilde 3 no 9. Varēja redzēt, ka Argentīnas spēli ietekmēja Kompetomi trauma.
, 2011-09-10 20:14, pirms 13 gadiem
Ir kāds regbija eksperts, kurš varētu veidot nopietnākus rakstus un arī paanalizētu komandu izredzes šajā turnīrā?
, 2011-09-10 21:29, pirms 13 gadiem
nu tagad jāgaida rītdienas saldais ēdiens- DĀR pret Velsu- Dienvidāfrika favorīti, bet ne izteikta, tak što gaidam aizraujošu spēli
, 2011-09-10 23:16, pirms 13 gadiem
Jūs vispār Sporta centrā sekojat līdzi kas notiek turnīrā? Tad Francija laikam B grupā nespēlēja sestdien ar Japānu un neuzvarēja ar 47:21, ko???

Gribētos jau aizraujošu spēli svētdien kā enzo raksta, bet baidos, ka saplosīs tos pūķus
, 2011-09-10 23:18, pirms 13 gadiem
Tfu, tas ir Francija A grupā, pauris mans nogurušais
, 2011-09-12 02:05, pirms 13 gadiem
ir protams eksperti, bet vai kādam gribas tā pat vien sēdēt un katru dienu veltīt tam 2 stundas, lai sagatvotu šāda veida rakstu...piedodiet domāju, ka arī SC šādu zinātāju vienkārši nav, jo regbijs taču ir "pilnīgi nesaprotams sports" un latvijā šo sportu diemžēl spēlē tikai retais. varbūt tāpēc mēs arī esam 3pasaules vasts, kurā nespēj novērtēt pasaules kausa regbijā nozīmīgumu, kurš ir 3 lielākais sporta pasākums pasaulē un lielākais sporta pasākums vispār šogad...bēdīgi man ir par to un tāpēc arī rastīt par to nemaz negribas. Varu tikai komentēt to, ka šis ir tikai sākums un lielākā daļa spēcīgāko komandu vēl nerāda to regbiju ko no viņām sagaida, tāpēc arī visas spēles ir interesantas un skatāmas - ar intrigu. Šobrīd ļoti spēcīgi izskatās Austrālija, jo viņi arī šogad ir izcīnijuši 3 Nāciju kausu, Super 15 (Queensland Reds)... bet nu AllBlacks spēlē mājās un ļoti jau viņi grib uzvarēt (kurš gan negrib?)...Francija ir viena no vadošajām Eirpas komandā, bet tur pat jau arī Anglija un Welsa....īsāk sakot ir ko redzēt..patiešām žēl, ka latvijas televīzijas nespeāj un nevar novērtēt ši sporta rezonansi un nozīmīgumu un LV iedzīvotājiem jāmeklējas pa netu un jāskatās uz PC briesmīgā kvalitātē, kad visas spēles ir HD un pat bija doma, ka 1/2 un finālus varēs redzēt 3D!!!
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.

Latvijas regbija izlase sestdien Jelgavā izšķirošajā spēlē par 1. vietu uzņems Dāniju

Sestdien, 20. aprīlī, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā sporta centrā, plkst. 13:00 Latvijas regbija izlase mērosies spēkiem ar Dānijas valstsvienību. Abas komandas atrodas Eiropas Nāciju kausa izcīņas “Conference” divīzijas tabulas pirmajās divās vietās. Spēle būs noslēdzošā cīņa grupu turnīrā.
"Livonia" regbistes ar jauno treneri Elmāru Šefanovski. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" sieviešu regbija komandu trenēs vīriešu izlases kapteinis Šefanovskis

Jauno sezonu Regbija kluba “Livonia” sieviešu komandu uzsāks jauna trenera vadībā. Livonietes šajā sezonā trenēt ir uzsācis Latvijas vīriešu regbija-7 izlases kapteinis Elmārs Šefanovskis, nomainot Dienvidāfrikas speciālistu.