Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Viaplay un kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Sešu nāciju kausa regbijā 4. kārtas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viaplay un kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā  Sešu nāciju kausa regbijā 4. kārtas spēles
Bens Jangs
Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Piektdien, 10.martā, un sestdien, 11.martā notiks Sešu nāciju kausa regbijā 4.kārtas spēles: Velsa – Īrija, Itālija – Francija un Anglija – Skotija. Baudi regbija turnīru, kur spēkiem mērosies īsti vīri, Viaplay platformā un kanālā Viasat Sport Baltic!

Sešu nāciju kausa 4.kārtā Īrija un Skotija, izcīnot uzvaras, var saglabāt cerības uz uzvaru turnīrā. Īrijai tas nozīmē pārspēt izbraukumā Velsu, Skotijai, arī izbraukumā, līdzšinējos līderus Angliju. Turklāt Skotijas regbija fani uzvaru pār Angliju, iespējams, vērtētu pat augstāk kā uzvaru visā turnīrā kopumā.

Kristaps Staņa, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Skotu noskaņojums ir vairāk nekā kaujiniecisks "Calcutta Cup” (pienākas Anglijas un Skotijas savstarpējās spēles uzvarētājam) ir vērtīgāks, skotu nācijas izpratnē, par pašu Sešu nāciju kausu. Ja skoti izcīna vecāko trofeju pasaules regbijā, viņi iesoļos vēsturē kā varoņi. Angļi ir līderi un viņi to zina, visi to zina, bet visās iepriekšējās spēlēs viņi ir izglābušies.

Pat uzvara pār Itāliju bija vāja. Bens Jangs atgriežas devītajā pozīcijā, brāļi Vunipulas uz soliņa. Edijam Džounsam nav pamatsastāvs un rezervisti, viņš spēlē ar 23 spēlētājiem sastāvā. 15 sāk un 7 nomainās, lai ar sparu pabeigtu iesākto. Skotiem Hemišs Vatsons atgriežas pamatsastāvā. Skotu spēks ir trešajā līnijā un centros, un otrajā līnijā un aizsargos… Bet ne pirmajā līnijā - tur visa varoņopera var sabrukt kā kāršu namiņš. Iespējams, šī būs izcili dinamiska spēle. Akcenti ir salikti uz kontakta zonu, spēle būs tur kur būs bumba. Taktikai būs iedalīta mazāka loma.

Velsa ir kā brālēns no laukiem, atbrauc, salauž tavu mašīnīšu kolekciju un aizbrauc. Tā var gadīties īriem. Īri vēl cīnās par titulu, velsieši par skaistu spēli un vietu Lauvu tūrē. Abas komandas ir tik prognozējamas, ka visu izšķirs kā spēlēs Sekstons pret Bigaru, un kurš no spēka uzbrucējiem vairāk izdemolēs. Tas ir kā trīt nazi pret nazi, ja pieprot, izskatās skaisti.

Itāļi atbrīvojās izbraukuma spēlē pagājušajā kārtā. Komanda arvien vairāk uzticas trenerim un Francija ir kaimiņi, kam Itāļi vienmēr ir gribējuši iespert visspēcēgāk. Francija pulsē no enerģijas, viņi grib kaut ko salauzt."

Sešu nāciju kausa regbijā pirmā kārta kanālā Viasat Sport Baltic un platformā Viaplay:
• Piektdien, 10.martā Viaplay 21:55 Velsa – Īrija
• Sestdien, 11.martā Viaplay 15:25 Itālija – Francija
• Sestdien, 11.martā VSB 17:55 Anglija – Skotija
• Sestdien, 11.martā Viaplay 17:55 Anglija – Skotija

Visam Sešu nāciju kausa regbijā spēļu grafikam vari sekot līdzi Viasat.lv mājas lapā: https://www.viasat.lv/

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2017-03-10 19:31, pirms 7 gadiem
Neatceros precīzi kurā spēlē tas komentātājs bija, bet viņš pat nezināja regbija noteikumus un tādus cilvēkus pielaiž komentēt. Viņa frāze bija - ja bumbu izsit ārpus sānu līnijām, tad kkas notiek, spēlēs laikā noskaidrošu, kas tieši.

     [+] [-]

, 2017-03-11 00:19, pirms 7 gadiem
nu re- velsa salauza īru mašīnīti, pie tam pārliecinoši- trīs piezemējumi