Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Barbarians" sagrauj Latvijas nākošo pretinieci Čehiju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Barbarians" sagrauj Latvijas nākošo pretinieci Čehiju
Foto: AFP/Scanpix

Vakardien tika aizvadīta pirmā spēle otrajā starptautisko regbija pārbaudes maču nedēļā un tajā Čehija savā laukumā uzņēma "Brabarians" komandu, piekāpjoties ar 0:71.

"Barbarians" vienība ir apvienotā izlase, kurā spēlē regbisti, kas sevi ir parādījuši gan laukumā, gan ārpus tā, turklāt nav izsaukti uz savām nacionālajām izlasēm. Komanda katrā savā tūrē tiek veidota no jauna. Šī tūre viņiem sākās ar neizšķirtu pret DĀR izlasi (31:31).

Savukārt mačs pret Čehiju viņiem izdevās veiklāks, jo Čehijas valstsvienība, protams, ir mazāk konkurētspējīga izlase nekā DĀR komanda. "Barbari" šo spēli aizvadīja vieglā režīmā, jau no pirmajām minūtēm gūstot piezemējumus un beigu beigās svinot pārliecinošu uzvaru Prāgas "Marketa" stadionā sanākušo 7000 skatītāju priekšā - 71:0.

Divus piezemējumus guva Kvaga Smits, Mets Fadess, Melani Nanai un Ričijs Mounga, bet kopā viesu komanda guva 11 piezemējumus.

Interesanti, ka pirmo reizi kopš 1961. gada "Barbarians" komanda spēja uzvarēt mačā nezaudējot nevienu punktu.

Jāpiebilst, ka Čehijas valstsvienība ir nākamie Latvijas izlases pretinieki Eiropas čempionāta pirmās konferences ziemeļu grupas turnīrā. Abu komandu mačs ir ieplānots 2017. gada 15. aprīlī, Prāgā.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com