Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Anglijas Premjerlīga iesaldē algu griestus

Anglijas Premjerlīga iesaldē algu griestus
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas regbija Premjerlīgas vadība ir paziņojusi, ka līdz 2020. gadam ir iesaldējusi algu griestus, t.i., līdz pat 2019./2020. sezonai komandas spēlētāju atalgošanai nedrīkstēs tērēt vairāk kā 7 miljonus mārciņu.

Nesen notikušajā Premjerlīgas klubu sanāksmē vienbalsīgi tika nolemts, ka līdz pat 2020. gadam algu budžets komandām būs 7 miljonu britu mārciņu apmērā, t.i., tas būs par 0.5 miljoniem lielāks nekā tas ir pašlaik, taču par šo palielinājumu, kas stāsies spēkā no 2017./2018. gada sezonas, komandas bija vienojušās jau iepriekš.

Interesanti, ka Premjerlīgas klubiem faktiskais algu budžets drīkstēs būt lielāks, jo arī uz nākošajām sezonām tiks saglabāts noteikums, kas paredz, ka katrā komandā drīkstēs būt divi spēlētāji, kuru algas netiks ieskaitītas algu budžetā. Vienam no viņiem jābūt ar vismaz divu gadu stāžu komandā, bet otram ir jābūt spēlētājam, kas Anglijas Premjerlīgā nav spēlējis vispār.

Pēc jaunumu paziņošanas, algu griestu aizstāvji paziņoja, ka šādā veidā tiks panākts balanss starp komandu vēlmi piesaistīt augstas klases spēlētājus un tajā pašā laikā viņu vēlmi un nepieciešamību audzināt vietējos talantus, kas jau būs noderīgi Anglijas izlasei.

Kā arī...

- Par “British and Irish Lions” komandas kapteini tās nākamgad paredzētajā tūrē uz Jaunzēlandi varētu tikt nosaukts Anglijas izlases jaunais talants Maro Itodže.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com


, 2016-09-09 00:08, pirms 8 gadiem
Ak, tu sneaky virrakstu licējs!
Foto: Latvijas Regbija federācija
1

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu divīzijā

LETA. Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 (12:14) pārspēja Dāniju.
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.

Latvijas regbija izlase sestdien Jelgavā izšķirošajā spēlē par 1. vietu uzņems Dāniju

Sestdien, 20. aprīlī, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā sporta centrā, plkst. 13:00 Latvijas regbija izlase mērosies spēkiem ar Dānijas valstsvienību. Abas komandas atrodas Eiropas Nāciju kausa izcīņas “Conference” divīzijas tabulas pirmajās divās vietās. Spēle būs noslēdzošā cīņa grupu turnīrā.