Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Pusfinālā arī dienvidāfrikāņi

Šodien Pasaules kausa izcīņā regbijā tika aizvadīta trešā ceturtdaļfināla spēle, kurā Dienvidāfrikas Republikas sportisti ar 37:20 pārspēja Fidži salu regbistus. Izšķirošo pārsvaru uzvarētāji gan ieguva tikai spēles beigās.

Vakar regbija pasaule tika šokēta, jo no cīņas par medaļām izstājās gan Austrālijas, gan Jaunzēlandes komandas. Šodien viņām piepulcējās arī trešā Okeānijas komanda –Fidži, kura atzina Dienvidāfrikas Repulikas pārsvaru - 20:37. Līdz pat spēles otrā puslaika sākuma nešķita, ka DĀR komandai radīsies problēmas ar Fidži pieveikšanu – 13:3 pēc pirmā puslaika, 20:6 otrā puslaika sākumā. Taču tad Fidži regbistiem izdevās veikt divus piezemējumus un arī sekojošie realizācijas sitieni bija rezultatīvi, kas 60. minūtē uz tablo iededza 20:20. Līdz vēl vienam pārsteigumam gan pietrūka – spēles beigas veiksmīgākas bija Āfrikas kontinenta pārstāvjiem, kuri paspēja veikt vēl divus piezemējumus, galarezultātā gūstot uzvaru 37:20.

Dienvidāfrikas Republikas komandas pretinieki pusfinālā tiks noskaidroti šovakar, kad tiksies Argentīnas un Skotijas komandas. Favorīti šajā duelī ir Argentīnieši, tomēr, vai mazums sensāciju pieredzējis šis čempionāts?

Pasaules kausa izcīņa.
Ceturtdaļfināls.

Dienvidāfrikas Republika - Fidži 37:20 (13:3)

Izmantotie resursi:
www.rugbyworldcup.com

Foto: AFP


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-07 18:31, pirms 16 gadiem
Tiešām forša un aizraujoša spēle bija. Nedaudz vairāk veiksmes Fidži, un sazin vēl, kāds būtu bijis rezultāts
, 2007-10-07 18:36, pirms 16 gadiem
Labs macs!!! Zel, ka pie rezultata 20-23 neizdevas piezemejums, ja tas butu Fidzi vinnetu... Bet tapat malaci!!!
, 2007-10-07 18:44, pirms 16 gadiem
nereāli simpatizē visas tās Okeānijas komandas. Ekstravaganti spēlētāji un augstakās klases regbijs - perfekti

Protams žēl par Fidži, bet nu Persijs Montgomerijs jau arī izdarīja daudz lai DĀR neiesistu vismaz 50 pts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-07 19:13, pirms 16 gadiem
ļoti laba spēle, žēl, ka fidži salūza pie 20:20.
varbūt nenoticēja, ka var vinnēt DĀR.
, 2007-10-07 19:27, pirms 16 gadiem
vismaz šodien nenotika brīnumi, un palika viena no superkomandām. Nu ko uz uzvaru čempī vairs atliek tikai 1 izteikts favorīts
, 2007-10-07 20:21, pirms 16 gadiem
yess...
, 2007-10-07 21:19, pirms 16 gadiem
Tā jau ir DĀR - ņem čempi!
, 2007-10-11 21:22, pirms 16 gadiem
Izskatās, ka regbijā līmenis izlīdzinās. Šī tiešām bija interesanta spēle. Tomēr DĀR izmantoja savu tehnisko sagatavotību, un paši Fidžī regbisti kļūdijās. Pie rezultāta 20:23 DāR ļoti labi izsita autā, bet Fidžī regbistiem atkal neizdevās izmest savu autu, tā rezultātā DĀR izmantojot cīņu veica piezemējumu. Turklāt Fidžī vel vairākas reizes bija ļoti tuvu piezemējumam.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Foto: RK Valmieras "Fēnikss".

"Fēnikss" un daži "Livonia" regbisti devušies uz pārbaudes spēlēm Spānijā, kas ir Top20 rangā

Trešdien, 13. martā, regbija kluba Valmieras “Fēnikss” spēlētāji, kuriem pievienojušies arī daži livonieši, izlidojuši uz Barselonu, lai pēc tam dotos uz Spānijas Ziemeļaustrumu pilsētu Saragosu, kur nedēļas garumā aizvadīs treniņnometni un mērosies spēkiem pārbaudes spēlēs ar spēcīgām komandām no Spānijas, kas pasaules rangā ir labāko divdesmitniekā.