Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Tigers" Superlīgas otro posmu sāk ar zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Tigers" Superlīgas otro posmu sāk ar zaudējumu
Foto: rugby-league.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē Lielbritānijas regbija līgas Superlīgā tika dots starts "Super 8’s" turnīram un jau pirmajā tā spēlē zaudējumu ar 12:26 pret "St.Helens" piedzīvoja regulārās sezonas labākā komanda Kaslfordas "Tigers".

Lielbritānijas Superlīgas izspēles formāts paredz, ka pirmos 23 mačus visas augstākās divīzijas komandas spēlē kopā, bet pēc tam astoņas labākās turpina cīņu par čempionu titulu, veidojot tā saukto "Super 8’s", bet četras vājākās tiek vienā grupā ar četrām stiprākajām "Championship", jeb pēc spēka otrās līgas, komandām, kur cīnās par palikšanu spēcīgāko sabiedrībā.

Jāsaka, ka "Super 8’s" turnīrs jau pirmajā spēlē atnesa pārsteigumu, jo zaudējumu piedzīvoja Kaslfordas "Tigers", kuri ar 12:26 piekāpās "St.Helens" vienībai.

Savukārt Līdsas "Rhinos" un "Hull FC", tuvākie "Tigers" sekotāji, pirmajā labāko astotnieka maču kārtā svinēja uzvaras. "Rhinos" ar 32:16 pārspēja Viganas "Warriors", kuri pirms nedēļas iekļuva Izaicinājuma kausa finālā, bet "Hull FC", otri Izaicinājuma kausa finālisti, tika galā ar Salfordas "Red Devils" – 32:18.

Tiesa, te gan ir jāpiebilst, ka regulārajā sezonā iekrātais pārsvars, bet "Super 8’s" ieskaitē saglabājas iepriekš izcīnītie punkti, ļauj Kaslfordas komandai neuztraukties par sekotājiem, jo viņu pārsvars pār Līdsas komandu, kas ir viņu tuvākie sekotāji, ir astoņi punkti.

"The Qualifiers" turnīrā, jeb Superlīgas četru vājāko un Čempionāta četru spēcīgāko komandu turnīrā, uzvaras pirmajā kārtā ir izcīnījušas Perpiņānas "Catalan dragons", Varingtonas "Wolves" un Lī "Centurions". Vienīgā Superlīgas komanda, kas pirmajā spēlē zaudēja bija Vidnesas "Vikings", tiesa, viņi spēlēja pret citu augstākās divīzijas komandu – "Wolves".

Super 8’s

MājniekiViesiRezultāts
TigersSt.Helens12:26
GiantsTrinity36:6
Hull FCRed Devils32:18
RhinosWarriors32:16

Kvalifikācijas turnīrs

MājniekiViesiRezultāts
VikingsWolves14:28
RoversCenturions12:38
DragonsBroncos20:18
Hull KRHalifax26:22

Izmantotie resursi:
RUGBY-LEAGUE.COM | Rugby-League.com