Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Barbarians" nosauc pirmos spēlētājus rudens pārbaudes spēlēm

Juris Miņins
Juris Miņins

"Barbarians" nosauc pirmos spēlētājus rudens pārbaudes spēlēm
Endijs Eliss (centrā)
Foto: AFP/Scanpix

"Barbarians" regbija komanda, kas novembrī plāno aizvadīt vairākas pārbaudes spēles ar vadošajām nacionālajām izlasēm, ir nosaukusi pirmos spēlētājus, kas dosies cīņā pret DĀR, Čehiju un Fidži.

"Barbarians" ir komanda, kas bāzējas Anglijā, taču tā nepiedalās nevienā regulārā turnīrā un tai faktiski nav pastāvīga spēlētāju saraksta, jo šī vienība tiek komplektēta no visas pasaules spēlētājiem, kuri nav aizņemti savās nacionālajās izlasēs, kā arī ir sevi pierādījuši no labākās puses gan uz laukuma, gan ārpus tā. Savukārt par pretiniekiem "Barbarians" komandai kalpo valstu nacionālās izlases.

Šogad, novembra izlašu spēļu logā, "Barbarians" aizvadīs trīs spēles – 5. novembrī Vemblija stadionā cīnīsies pret DĀR, 8. novembrī Prāgā stāsies pretī Čehijas izlasei, bet 11. novembrī noslēgs savu tūri ar maču pret Fidži, kas tiks aizvadīts "Kingspan Stadium", Belfāstā.
Interesanti, ka "Barbarians" ir pieveikuši DĀR izlasi 2007. un 2010. gadā, tāpēc šogad centīsies izcīnīt savu trešo uzvaru pēc kārtas pret Āfrikas spēcīgāko regbija izlasi.

Tuvojoties pirmajai spēle, komandas galvenais treneris Robijs Dīns, kurš iepriekš trenēja Austrālijas izlasi, ir paziņojis pirmos spēlētājus, kuri pārstāvēs prestižo komandu. Tie būs Takele Najaravo, Viklifs Palū, Vils Skeltons un Endijs Eliss. Pārējos spēlētājus paziņos vēlāk.

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā "Barbarians" aizvadīja četrus mačus. Pretiniekos viņiem bija Īrija, Anglija, Samoa un Argentīna. Ar minimālu pārsvaru viņi pieveica Īriju (22:21), cieta sagrāvi pret angļiem (12:73), atkal tika pie uzvaras pret Samoa (27:24), taču sezonu noslēdza ar zaudējumu pret Argentīnu – 31:49.

Kopumā komandas pastāvēšanas vēsturē ir aizvadīti 90 mači, kuros "Barbarians" ir tikuši pie 46 uzvarām, bet trīs reizes cīnījušies neizšķirti.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com