Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Čempioni "Miesnieks" uzvar "Fēnikss" regbistus

Ints Megnis
Ints Megnis

Čempioni "Miesnieks" uzvar "Fēnikss" regbistus
RK "Fēnikss" spēlētājs Jānis Kaucis ar bumbu duelī pret "Stats Serviss"/"Ķekava"
Foto: RK "Fēnikss"

Latvijas regbija čempionāta spēlē svētdien pagājušās sezonas spēcīgākā vienība "Stats Serviss"/"Ķekava" ar rezultātu 42:16 viesos apspēlēja "Fēniksu".

Kā vēsta "Fēniksa" komanda, pašlaik vienībai ir problēmas ar uzbrukumu noslēgšanu, līdz ar to izdevies gūt tikai 16 punktus.

Šī bija sezonas trešā spēle Latvijas čempionātā - iepriekš "Garkalne"/"Livonia" ar 38:7 uzvarēja "Fēniksu", kamēr "Stats Serviss"/"Ķekava", kas ir regbija kluba "Miesnieki" galvenā vienība, ar 29:14 pārspēja RK "Eži"/LMT komandu.

Par turnīra izspēles grafiku komandām izdevās vienoties vien pēc jaunā Latvijas Regbija federācijas (LRF) prezidenta Aivara Pilenieka stāšanās amatā, lemjot, ka pieci klubi izspēlēs viena apļa turnīru. Pēc tam 13. oktobrī ieplānoti fināls un spēle par trešo vietu.

Nākamā spēle notiks 18. augustā, kad beidzot turnīrā iesaistīsies piektā vienība "Jūrmala", kas Ozolniekos uzņems "Garkalne"/"Livonia".