Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Japānas komandu "Super Rugby" turnīrā sauks "Sunwolves"

Juris Miņins
Juris Miņins

Japānas komandu "Super Rugby" turnīrā sauks "Sunwolves"
Japānas regbija izlases spēlētāji Pasaules kausā priecājas par uzvaru pār Samoa.
Foto: AFP/Scanpix

Japānas regbija funkcionāri šodien ir nākuši klajā ar jaunās "Super Rugby" komandas nosaukumu un logo. Japāņi dienvidu puslodes spēcīgākajā klubu regbija turnīrā startēs ar nosaukumu "Sunwolves".

Jau kādu laiku iepriekš bija izskanējušas runas par to, ka Japānas regbija komanda varētu arī netikt uzņemta "Super rugby" saimē, jo tai nebija nokārtota virkne ar jautājumiem, tajā skaitā nebija nedz galvenā trenera, nedz spēlētāju, tomēr, kā izskatās pašlaik, viss tiks izdarīts laikā un uzlecošās saules zemes komanda būs spējīga pievienoties DĀR, Austrālijas, Jaunzēlandes un Argentīnas komandām, lai jau 2016. gadā cīnītos spēcīgajā regbija čempionātā.

Jaunās Japānas komandas vadība, prezentējot komandas nosaukumu, stāstīja, ka saules motīvs tajā ir iekļauts apspēlējot Japānas kā jau pieminētās uzlecošās saules zemes tēlu, bet vilki simbolizē komandas kopības sajūtu.
2016. gada sezonu "Sunwolves" sāks ar spēli pret DĀR komandu "Lions" un četras pirmās spēles aizvadīs savās mājās, tajā skaitā divi mači notiks Singapūrā. Šāds spēļu kalendārs ir veidots ar nolūku popularizēt jauno komandu vietējo līdzjutēju vidē.

Iepriekš jau ziņojām, ka no 2016. gada sezonas "Super Rugby" čempionātā startēs trīs jaunas komandas. No DĀR turnīrā atgriezīsies Austrumu provinces "Kings", Japānu, kā tikko noskaidrojās, pārstāvēs "Sunvolwes", bet Argentīnas jaunizveidotās komandas nosaukums vēl nav zināms. Jāpiebilst, ka Japānas un Argentīnas komandu kodolu veidos abu šo valstu izlašu spēlētāji.

Izmantotie resursi:
planetrugby.com