Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Jaunzēlandes regbija izlases bijušais treneris turpmāk strādās Japānā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jaunzēlandes regbija izlases bijušais treneris turpmāk strādās Japānā
Stīvs Hansens. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Bijušais Jaunzēlandes regbija izlases treneris Stīvs Hansens kļuvis par Japānas spēcīgākās līgas vienības "Toyota Verblitz" direktoru, pirmdien pavēstīja komanda.

Hansens pievienosies jaunzēlandietim Kīranam Rīdam, ar kuru kopā viņam šogad Pasaules kausā izdevās izcīnīt trešo vietu. Aizvadītajā mēnesī Jaunzēlandes izlase bronzas duelī ar 40:17 uzvarēja Velsu.

"Ar nepacietību gaidu, kad varēšu pievienoties "Toyota Verblitz" komandai," teica Hansens. "Tā ir stipra komanda ar lieliskām vērtībām. Bez panākumiem sacensībās svarīgi arī būs veidot iekšējo kultūru un vidi, lai mēs varētu paši ar sevi lepoties."

Hansens pildīs arī padomnieka funkciju, palīdzot galvenajam trenerim Saimonam Kronam. Aizvadītajā sezonā Japānas komanda vietējā čempionātā izcīnīja ceturto vietu. Hansens ar Jaunzēlandes izlasi 2015. gadā triumfēja Pasaules kausā, kas šai izlasei bija jau trešā trofeja.