Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Racing 92” piedzīvo trešo zaudējumu četrās spēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

“Racing 92” piedzīvo trešo zaudējumu četrās spēlēs
Žetans Žermēns
Foto: AFP/Scanpix

Pagalam neveiksmīgs mēnesis Francijas regbija Top 14 čempionātā ir sanācis pagājušās sezonas čempioniem, Parīzes “Racing 92” vienībai, kuri piedzīvoja trīs zaudējumus četrās spēlēs, pēdējo no tiem – šovakar, ar 16:25 piekāpjoties Brives komandai.

Šī sezona čempioniem no Parīzes, jāatzīst, nav izdevusies tā kā viņi cerēja, sevišķi pēdējais mēnesis, kurā ir piedzīvoti trīs zaudējumi. Pēdējais no tiem pret vienu no finansiāli vājākajām čempionāta komandām, Brivi.

Nikolā Bezī spēli iesāka ar precīzu dropsitienu, Žetans Žermēns bija precīzs piecos soda sitienos un realizācijā, kas sekoja pēc Sisas Kojamaiboles piezemējuma, kad nospēlēta bija jau pusstunda. Uz šādu sniegumu “Racing 92” atbildēja ar Huana Imhofa piezemējumu, realizāciju un trim soda sitieniem, ar ko izrādījās par maz, lai cerētu uz uzvaru.

Pašlaik Parīzes “Racing 92”, kuriem septiņās spēlēs ir tikai trīs uzvaras un četri zaudējumi, turnīra tabulā ieņem astoto vietu, bet Brive ir sestajā vietā.

Provizorisko pirmo pozīciju pēc šodienas mačiem Top 14 turnīra tabulā ieņem Klermona, kas ar 29:19 pārspēja Kastru. Uzvarētājiem piezemējumus guva Deivids Strentls, Judisels Kankorets un Noā Nakaitači. Savukārt zaudētājiem piezemējums un kopā gūtie 13 punkti Benjamina Urdapiletas kontā.

Tāpat ir jāpiemin, ka abu šīssezonas čempionāta jaunpienācēju, Lionas un Bajonas pirmajā cīņā Francijas čempionāta elites divīzijā, tika fiksēts neizšķirts – 22:22.

Top 14, 7. kārta

MājniekiViesiRezultāts
KlermonaKastra29:19
BajonaLiona22:22
PoBordo28:30
TulūzaGrenoble31:3
Brive“Racing 92”25:16

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com