Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro" sīvā cīņā uzveic "Žalgiri"

"Transact Pro" sīvā cīņā uzveic "Žalgiri"
Publicitātes foto.

"Top līgas" čempionātā regbijā uzvaru savā laukumā izcīnīja vienīgā Latvijas pārstāve - "Transact Pro" komanda -, kas ar 15:12 uzveica Kauņas "Žalgiri". Par labāko spēlētāju tika atzīts Jānis Priede.

Maču mājinieki sāka ar pamatīgu ofensīvu, ko ar piezemējumu noslēdza Emīls Balodis. Jānis Priede no pašas vārtu priekšas neiesita realizāciju, līdz ar to rezultāts 5:0. Miesniekiem īsā laika sprīdī bija vēl divas ļoti labas izdevības gūt piezemējumus, taču tās netika izmantotas un mača sākumā uzņemtais temps noplaka. To izmantoja viesi, kas ar piezemējumu rezultātu izlīdzināja (5:5).

Līdz puslaika beigām mājinieki vadību atguva, kad atkal izdevās materializēt uzbrucēju ofensīvu: ar piezemējumu izcēlās Jānis Skuja, bet Andra Andersona realizācijas sitiens no labas pozīcijas vārtus neatrada (10:5). Ar šādu rezultātu noslēdzās pirmais puslaiks.

Otrajā vairāk bumbu kontrolēja "Transact Pro", taču nolauzt sīkstos pretiniekos neizdevās. Vēl vairāk - Kauņas komanda pat uz brīdi izvirzījās vadībā, kad guva piezemējumu un iesita arī realizāciju (10:12). Viesu vadība nebija ilga. Ar piezemējumu vadību atguva Guntis Cirša (15:12), bet nedienas ar realizācijas sitieniem turpinājās - šoreiz no sarežģītākas pozīcijas neprecīzs bija Dāvis Bajārs.

Mača izskaņa bija nervoza, taču mājinieki uzvaru no rokām neizlaida. "Top līgas" čempionātā atlikusi vēl viena kārta, taču divas uzvaras pār Kauņas "Žalgiri" Latvijas komandai garantē godalgas.

"Transact Pro" sastāvs: Jānis Skuja (Āris Andersons), Edgars Cīrulis (Jānis Kaucis), Guntis Cirša (Romāns Višņakovs), Raimonds Kripa (Kaspars Jakušs), Dāvis Pērkons (Kārlis Garokalns), Viktors Silvoniks, Emīls Balodis, Leno Bramanis, Elmārs Šefanovskis, Jānis Priede, Ivars Eglis, Krists Kruskops, Andris Andersons (Jānis Zālmans), Dāvis Bajārs, Raivis Kokins (Gunārs Andersons).

     [+] [-]

, 2016-10-01 22:32, pirms 7 gadiem
Apsveicu Miesnieki komandu ar uzvaru. Protams sveicieni arī Ežu, Ovāla un Fēniksa soēlētājiem par vērtīgo papildinājumu komandai šajā turnīrā!