Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Saints" izcīna pēdējo minūšu uzvaru pār "Chiefs"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Saints" izcīna pēdējo minūšu uzvaru pār "Chiefs"
Foto: AFP/Scanpix

Vakar vakarā, spreigā cīņā, savu otro uzvaru šīs sezonas Anglijas Premjerlīgas čempionātā izcīnīja Northemptonas "Saints", kuri mača pēdējās minūtēs pārspēja iepriekšējās sezonas finālistus Ekzeteras "Chiefs".

Vakar vakarā Anglijas regbija Premjerlīgā tika aizvadītas divas cīņas un abās no tām piedalījās iepriekšējās sezonas finālisti. Londonas “Saracens” tikās ar Bristoli, bet Northemptonas “Saints” savā laukumā uzņēma Ekzeteras “Chiefs”.

Bristoles un Londonas komandu cīņa neizraisīja nekādu īpašu interesi, jo “Saracens”, protams, ka ir vismaz divas kārtas labāka komanda nekā Bristole. To viņi pierādīja arī laukumā, kontrolējot spēli visā tās garumā un kopumā gūstot piecus piezemējumus, turklāt perfekti nostrādājot arī aizsardzībā un svinot uzvaru ar 39:0, kas Londonas komandai bija ļoti svarīgs panākums pēc tam kā viņi iepriekšējā nedēļā negaidīti piekāpās citam Lielbritānijas galvaspilsētas klubam “Harlequin”.

Savukārt Northemptonas un Ekzeteras komandu cīņa gan solījās būt interesantāka, jo, lai arī “Saints” šajā sezonā nerāda īsti to sniegumu, ko viņi vēlējās, taču savās mājās, protams, ka Northemptonieši ir gana spēcīgi.

Spēles sākumā “Chiefs” gan izvirzījās vadībā ar 13:0 un likās, ka “Saints” varētu turpināt savu neveiksmju sēriju, taču viņi paši gan tā nedomāja un pārtraukumā komandas devās jau pie rezultāta 14:13 par labu mājniekiem. Arī otrajā puslaikā scenārijs bija līdzīgs – no sākuma Ekzeteras regbisti guva sešus punktus, bet vēlāk Northemptonas vienība tos arspēlēja un beigu beigās svinēja minimālu uzvaru ar 20:19.

Par spēles varoni noteikti jāsauc Harijs Malinders, kurš ne tikai guva desmit punktus uzvarētāju komandas labā, bet arī realizēja izšķirošo soda sitienu, kad līdz mača beigām bija palikušas vairs tikai trīs minūtes.

Jāpiebilst, ka Anglijas Premjerlīgas piektā kārta turpināsies gan šodien, gan rīt. Šodien tiks aizvadītas divas spēles – Lesteras “Tigers” viesosies Seilā, kur cīnīsies pret “Sharks”, bet Glostera savās mājās uzņems Bātu.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com