Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Čempione Konahta tiek pie pirmās uzvaras šosezon

Juris Miņins
Juris Miņins

Čempione Konahta tiek pie pirmās uzvaras šosezon
Foto: planetrugby.com

Konahtas regbisti, kas ir iepriekšējās sezonas Pro12 čempionāta uzvarētāji, vakar vakarā izcīnīja savu pirmo uzvaru šosezon, ar 28:15 pārspējot Edinburgu.

Konahtas regbija komandai šī sezona iesākās pagalam neveiksmīgi, jo pirmajās četrās spēlēs tika piedzīvoti trīs zaudējumi, bet spēli pret “Zebre” pēc pirmā puslaika pārtrauca nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ, taču arī tobrīd Īrijas komanda atradās zaudētājos. Loģiski, ka viņi ieņēma arī pēdējo vietu Pro12 turnīra tabulā.

Jāsaka, ka arī šī spēle sākās neveiksmīgi priekš titulu aizstāvošās Konahtas, jo Edinburgas pārstāvis Džeisons Tovijs iesita soda sitienu no ļoti izdevīgas situācijas.

Konahta gan labi saprata, ka spēle ir tikai sākusies un veiksmīgi gan atspēlējās, gan arī izvirzījās vadībā, kad piezemējumus guva Niji Adeolokuns, Kvins Rū, Saiens Kelehers un Pīters Robs, kas konahtiešiem deva ne tikai uzvaru, bet arī bonusa punktu.

Savukārt otrajā spēlē ar 26:17 Glāzgovas “Warriors” pārspēja Ņūportas Gventas “Dragons”. Interesanti, ka velsiešu klubs, lai arī ir spējis uzvarēt tikai vienā no piecām šīssezonas spēlēm, atrodas provizoriskajā septītajā vietā.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com