Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Izpirktas visas biļetes uz Super Rugby finālu

Juris Miņins
Juris Miņins

Izpirktas visas biļetes uz Super Rugby finālu
Johanesburgas "Lions" atbalstītāji "Ellis Park" arēnā
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ir kļuvis zināms, ka uz nedēļas nogalē gaidāmo Super Rugby čempionāta finālmaču, kurā tiksies Johanesburgas “Lions” un Kraistčērčas “Crusaders” vairs nevar iegādāties biļetes, jo visi 60 tūkstoši ieejas karšu ir izpārdotas.

Super Rugby čempionāts ir mūsu planētas dienvidu puslodes spēcīgākais regbija klubu turnīrs, kurā piedalās labākie Jaunzēlandes, Austrālijas, DĀR, Japānas un Argentīnas klubi, kas nozīmē, ka visu šo lielvaru labākie regbisti-izlašu kandidāti savu meistarību ikdienā slīpē tieši šajā turnīrā.

Šogad par turnīra čempionu titulu cīnīsies Johanesburgas “Lions”, kas to jau darīja pirms gada, kā arī tituliem bagātākā Super Rugby komanda, Kraistčērčas “Crusaders”. Savukārt spēle notiks Johanesburgas “Ellis Park” arēnā, kas sevī var ietilpināt 60 tūkstošus līdzjutēju.

Šodien kļuva zināms, ka oficiālā tirdzniecībā vairs nav palikusi neviena biļete uz šo dienvidu puslodei tik svarīgo sporta notikumu, t.i., visas biļetes ir izpārdotas un pašlaik, ja kāds vēl nav ticis pie kārotās ieejas kartes, viņam tā būs jāiegādājas tā sauktajā “melnajā tirgū”.

Cita starpā, ir arī nosaukts finālamača galvanais tiesnesis un tas būs Džako Peipers. Interesanti, ka Peipers jau tiesāja pusfināla maču, kurā “Lions” ar 44:29 pārspēja Velingtonas “Hurricanes”, bet tiesneša otrajā puslaikā piešķirto dzelteno kartīti Bodenam Baretam, kas izmainīja spēles gaitu, nosverot svaru kausus par labu āfrikāņiem, apspriež vēl aizvien.

Kā arī…

- Kārdifas “Blues” nācās pieņemt ļoti negaidītu un radikālu soli, proti, viņi atlaida DĀR regbistu Franko van der Mervi, jo klubam nav skaidrības par savu nākotni un finansiālo stāvokli. Pats fakts, spēlētāja atlaišana, nav nekas ārkārtējs, taču šajā gadījumā van der Merve tā arī nebūs nospēlējis nevienu maču jaunā kluba rindās, kuram pievienojās vien šajā starpsezonā. Paredzams, ka regbists pievienosies Anglijas Premjerlīgas komandai Londonas “Irish”.

- Gaidāmajā “Continental Shield” turnīrā, kas faktiski ir kvalifikācija Eirokausiem priekš komandām, kas nepārstāv nevienu no Eiropas lielajām regbija nācijām, bet spēles līmeņa ziņā atbilst Eirokausu standartiem, varētu debitēt Gruzijas regbisti. Šīs valsts regbija savienības vadītājs Goča Svanidze paziņoja, ka “Didi 10”, kas ir valsts čempionāta nosaukums, turnīra uzvarētāji noteikti piedalīsies kvalifikācijas turnīrā. Tomēr, tāpat tiek ziņots, ka Batumi komanda arī varētu vēlēties izmēģināt savus spēkus starptautiskā arēnā.

Atgādināsim, ka gaidāmajā sezonā Eiropas Izaicinājuma kausā spēlēs divi “Continental Shield” “absolventi” - abas spēcīgākās Krievijas komandas, Krasnojarskas “Enisey-STM” un šīs pašas pilsētas “Krasny Yar”.

Izmantotie resursi:
Planet Rugby | News, Scores, Results, Features
https://rugger.info/

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 18:58, pirms 7 gadiem
Juri, varbūt vienīgi derētu pieminēt, ka Crusaders ir Jaunzēlandes klubs, jo diez vai latvijāņi pazīst ievērojamo Kraistčērčas lielpilsētu.