Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Getlends nosauc “Britu un īru lauvu” sastāvu pirmajam mačam

Juris Miņins
Juris Miņins

Getlends nosauc “Britu un īru lauvu” sastāvu pirmajam mačam
Vorens Getlends un viņa komanda.
Foto: AFP/Scanpix

“Britu un īru lauvu” galvenais treneris Vorens Getlends ir nosaucis tos 15 regbistus, kas 3. jūnijā dosies tūres pirmajā spēlē pret Jaunzēlandes provinču izlasi.

“Britu un īru lauvas” ir izlases, kas veidota no Anglijas, Skotijas, Velsas un Īrijas regbistiem (pēc būtības – sava veida Britu salu apvienotā regbija izlase), kura reizi četros gados dodas tūrēs un spēlē pēc kārtas ar Austrālijas, Jaunzēlandes un DĀR izlasēm. Pirms četriem gadiem viņi ar 2-1 pārspēja Austrāliju, bet pirms astoņiem – piekāpās DĀR ar 1-2. Šogad ir pienākusi kārta sacensties ar Jaunzēlandes izlasi.

Kopumā šī gada tūrē ir paredzēti 10 mači, kas risināsies no 3.jūnija līdz 8. jūlijam. Savukārt pretiniekos “Lauvām” būs kā Jaunzēlandes pirmā izlase, tā citas valsts komandas un profesionālā regbija klubi.

Divas dienas pirms sērijas ievadspēles Vorens Getlends, kurš, kas interesanti, pats ir no Jaunzēlandes, nosauca tos 15 spēlētājus, kuri dosies laukumā pirmajā spēlē.

“British and Irish Lions” sastāvs 3. jūnija mačam

#Spēlētājs
1.Džo Mārlers
2.Rorijs Bests
3.Kails Sinkleirs
4.Aluns Vins Džonss
5.Aians Hendersons
6.Ross Moriartī
7.Sems Verburtons (c)
8.Taulupe Faletau
9.Greigs Leidlo
10.Džonijs Sekstons
11.Tomijs Seimūrs
12.Bens Te’o
13.Džonatans Džozefs
14.Entonijs Vatsons
15.Stjuarts Hogs

Rezervisti: Džeimijs Džordžs, Mako Vunipola, Tadžs Furlongs, Džordžs Kruiss, Džastins Tipuriks, Rīzss Vebs, Ovens Farels, Džareds Peins.

Kā arī…

- Kā zināms “Cheetahs” ir viena no tām DĀR komandām, kas, ļoti iespējams, zaudēs savu vietu Super Rugby čempionātā pēc šīs sezonas, ir saņēmusi ielūgumu startēt Pro12 čempionātā.

Pro12 turnīra vadītāji jau iepriekš izteicās, ka vēlas paplašināt savu čempionātu, taču viņi primāri skatījās Ziemeļamerikas virzienā. Taču, ja vien DĀR komanda pievienosies Eiropā bāzētajam čempionātam, Pro12 iegūs gana spēcīgu un jau spēlēšanai gatavu klubu.

- Psalms Vūčings, kurš sporta pasauli pārsteidza ar to, ka atteicās no iespējas spēlēt NFL par labu karjerai regbijā, ir noslēdzis savu pirmo profesionālo līgumu. Tas gan ir īstermiņa līgums, taču komanda gan ir spēcīga – Londonas “Harlequin”.

- Savukārt Anglijas izlases flankeris Toms Vudss ir saņēmis sešu maču diskvalifikāciju par noteikumu pārkāpumu (regbists uzkāpa uz pretinieku spēlētāja Džibrila Kamarā galvas) Izaicinājuma kausa finālspēlē pret Parīzes “Stade Francais”. Tas viņam liegs piedalīties šīsvasaras testu mačos.

Izmantotie resursi:
Planet Rugby | News, Scores, Results, Features

     [+] [-]

, 2017-06-02 10:11, pirms 7 gadiem
Kunigaiti hokeja ekspert, lūdzu salabojiet tos jūlijus rakstā, ja nav grūti.