Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas regbistu pārstāvētā “Enisey-STM” sagrauj itāļus

Juris Miņins
Juris Miņins

Latvijas regbistu pārstāvētā “Enisey-STM” sagrauj itāļus
Krasnojarskas "Enisey-STM"
Foto: enisei-stm.ru

Latvijas regbistu, Ulda Saulītes un Jurija Baranova, pārstāvētā Krasnojarskas “Enisey-STM” komanda šodien uzsāka savu cīņu par dalību 2017./2018. gada Eiropas Izaicinājuma kausa grupu turnīrā un ar 46:0 sagrāva Itālijas vienību “Mogliano”.

Lai arī Krasnojarskas “Smagā mašīna” Eirokausos spēlē jau divus gadus un rāda arī ļoti atzīstamu spēli, viņiem vēl aizvien ir jāpierāda sava piederība augstākajam klubu regbija ešelonam, piedaloties Izaicinājuma kausa kvalifikācijas mačos.

Šoreiz viņu pretinieki bija Itālijas komanda “Mogliano”, kura pagājušajā sezonā arī spēlēja Eirokausos. Tiesa, līmeņu starpība 1. aprīļa mačā bija pārāk liela un cīņa kā tāda laukumā nemaz nenotika, jo “Enisey-STM” spēlēja ļoti pārliecinoši, nepieļāva rupjas kļūdas un sagrāva itāļus ar 46:0. Šāds iznākums, lai arī Krievijas regbija komandai ir ļoti patīkams, taču no dienas kārtības noņem visu intrigu par atbildes mača uzvarētāju, jo ir jānotiek kaut kam grandiozam, lai Krasnojarskas “Enisey-STM” neuzvarētu divu maču summā.

Savukārt otrajā atlases turnīra mačā cita Krasnojarskas komanda, “Krasny Yar” ar 12:17 piekāpās šīssezonas Izaicinājuma kausa dalībniecei Timišoaras “Saracens”. Tas nozīmē, ka atbildes mačā, kas notiks Krievijā, abām komandām vēl būs smagi jāpacīnās par vietu Eirokausos.

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...