Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2900, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: "Taškenta - Rīga" turpinās ar dragreisu, dziesmām un "tuksneša futbolu"

Par godu Latvijas simtgadei, uzņēmīgi un piedzīvojumus kāri Latvijas uzņēmēji un mūziķi ir apvienojušies, lai veiktu uz starpvalstu sadraudzību vērstu braucienu ar vēsturiskajiem auto spēkratiem no Uzbekistānas (Taškenta) uz Latviju (Rīga). Desmit dienu laikā (31. marts līdz 10. aprīlis) rallija dalībnieki ar vēsturiskiem auto (diviem LADA-2101, GAZ-24 un Opel Rekord) veiks 5700 kilometru. Ekspedīcijas laikā tiks apmeklētas dažādas Uzbekistānas, Kazahstānas un Krievijas pilsētas un nozīmīgi apskates objekti, kā arī katrā vietā tiks atstāts zīmīgs vēstījums par Latviju. Šodien piedāvājam kārtējo rallija dienasgrāmatu.

Vairāk par ralliju “Taškenta - Rīga”: Latvijas mūziķi un uzņēmēji dodas ekspedīcijā...

, 2018-04-05 18:37, pirms 6 gadiem
No sporta ne smakas, pilnīgi nevienu parasts ceļojums ar veciem auto neinteresē. Lūdzu neliekat centrālajā lapā šādas ziņas. Ir daudz vairāk interesantu un svarīgu notikumu sportā, ka pelnījuši uzmanību.
, 2018-04-05 20:36, pirms 6 gadiem
goljax rakstīja: No sporta ne smakas, pilnīgi nevienu parasts ceļojums ar veciem auto neinteresē. Lūdzu neliekat centrālajā lapā šādas ziņas. Ir daudz vairāk interesantu un svarīgu notikumu sportā, ka pelnījuši uzmanību.
Šis ir rallijs, un rallijs IR sports. ja neinteresē, tad nemaz nelien un neskaties, kur nu vēl komentē. Tas, ka tev neinteresē, nenozīmē, ka citiem neinteresēs.
, 2018-04-07 08:44, pirms 6 gadiem
Kimberley rakstīja: Šis ir rallijs, un rallijs IR sports. ja neinteresē, tad nemaz nelien un neskaties, kur nu vēl komentē. Tas, ka tev neinteresē, nenozīmē, ka citiem neinteresēs.
Ne tas rallijs ne kā. Rallijs jau ar ir tāds pseidosports, bet tā cita tēma un īsts rallijs varētu šeit parādīties.
Te tal pieauguši veči izklaidējas ar auto. Tas varbūt TVNETA pie izkalides sadaļas jāliek, nevis kur tiešām par atlētiem raksta, kas sevi ar smagu darbu līdz sporta ziņām noveduši.
Tev sajēga par to kas ir sports un sportists tik pat liela kā manai 3 gadīgai meitiņai.