Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2924, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: "Rīga - Karpati" 7.diena: "Sinepīte" tiek remontēta ar lielveikalā iegādāto, rallijs finišējis!

Žigulis ir vienīgais auto, kuru var saremontēt ar lielveikalā pieejamajām precēm. Un ja komandā ir 13 puiši, tad nav problēmu nopirkto likt lietā ceļmalā pašiem savā “pop-up” autosalonā. Izcils komandas darbs un “Sinepīte” atkal ir uz riteņiem. Esam tā iepraktizējušies, ka pacelt auto un pārbaudīt vai viss joprojām savā vietā, varam divās minūtēs. Uzfilmējam sveicienu Latvijai svētkos un tā sagribas uz mājām, ka nolemjam - vairāk nekā 900 kilometri vienā dienā mūsu lieliskajiem auto ir pa spēkam. Tiekamies Latvijā!

1

Seko līdzi Rallijam Rīga - Karpati 2019 kartē!

Skaties kartē, kādu maršrutu izvēlējušies rallija "Rīga - Karpati 2019" dalībnieki!

Azartiskie simtgades žiguļu rallija dalībnieki dodas jaunu piedzīvojumu meklējumos

27.aprīlī uz AB dambja tiks dots starts rallijam “Rīga - Karpati 2019”. 13 dalībnieki ar 5 vēsturiskiem auto no Rīgas cauri Lietuvai dosies uz Karpatiem Polijā, Slovākijā un Ukrainā, rallija maršrutam atpakaļceļā iekļaujot arī Moldāviju un Baltkrieviju. Plānotais brauciena garums ir vairāk nekā 4000 kilometru.