Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Šovakar "eXi": tituli vai nauda – kas svarīgāks? Kāda ir profesionāla sportista ikdiena?

Šovakar plkst. 21.15 Sportacentrs.com TV kanālā pie skatītājiem dosies sporta sarunu šova “eXi” jaunā epizode, kurā bijušie sportisti Kristaps Valters, Jurijs Žigajevs un Edgars Lūsiņš atcerēsies, kāda bija viņu ikdiena laikā, kad visi profesionāli nodarbojās katrs ar savu sporta veidu, atklās, kas svarīgāks sportistam – kļūt bagātam vai tikt pie tituliem, kā arī paudīs viedokli, vai pasaule var iztikt bez profesionālā sporta?

Ievērojot Ministru kabineta noteiktos drošības pasākumus sporta sarunu šovs “eXi” pārcēlies uz TV studiju, kur šoreiz kvartets Jānis Celmiņš, Kristaps Valters, Jurijs Žigajevs un Edgars Lūsiņš atkal būs pilnā sastāvā.

Šoreiz Ādolfs, Žiga un Lūsis atcerēsies, kāda bija viņu ikdiena laikā, kad visi profesionāli nodarbojās katrs ar savu sporta veidu, atklās, kas svarīgāks sportistam – kļūt bagātam vai tikt pie tituliem, kā arī paudīs viedokli, vai pasaule var iztikt bez profesionālā sporta? Sarunas šodien bija neierasti skaļas un emocionālas, katram no bijušajiem atlētiem viedokļi visās tēmās atšķīrās. Interesanti notikumi risinājās arī reklāmas pauzēs, kur diskusijas turpinājās (skatīt video zemāk).

“eXi” 17. epizodi Sportacentrs.com TV kanālā skaties jau šovakar plkst. 21.15, internetā jaunā epizode būs pieejama jau piektdien.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Sporta sarunu šova “eXi” lieldraugs: iepirkšanās un izklaides galvaspilsēta AKROPOLE.


12

Matulis: "Nereti pētnieciskā žurnālistika ir dzeltena vai iedzeltena"

Aizvadītajā nedēļā sporta sarunu šovā “eXi” viesojās sporta žurnālists ar vairāk kā 40 gadu pieredzi Jānis Matulis. Raidījumā tika skarta tēma par kvalitatīvo un pētniecisko sporta žurnālistiku Latvijā. Matulis pauda, ka “tas nevienu neinteresē”, vēlāk gan nedaudz precizējot sevis teikto un teica: “Interesē, bet mazu daļu”.
10

"LAI SANĀK!" Piektajā jubilejas sezonā "eXi" sanāks TC "Domina Shopping"

Ceturtdien, 24. augustā, startēs sporta sabiedrībā iemīļotā sarunu šova “eXi” piektā sezona. Jubilejas sezonā “eXi” saviem faniem ir sarūpējis vairākus jaunumus, starp tiem – par raidījuma atbalstītāju kļuvis tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, kura centrālais laukums (starp restorāniem “Vairāk Saules” un “Burger King”) tagad divas reizes mēnesī kļūs par filmēšanas studiju. Līdztekus šī sezona būs īpaša ne vien vizuāli, bet nedaudz atšķirsies arī saturiski un tematiski.
Marians Pahara "Southampton" kreklā. Foto: thesefootballtimes.co
2

Pahars: "Jaunā futbolista darbiņus Anglijā veica arī pats Beils"

Latvijas futbola izlases bijušajam uzbrucējam Marianam Paharam, kurš lielu savas karjeras daļu aizvadīja “Southampton” klubā Anglijā, bijis savs kluba akadēmijas futbolists – jaunais spēlētājs, kurš rūpējies par futbola apavu tīrīšanu un dažādām citām lietām, lai Paharam par to nebūtu jādomā pašam.