Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Šovakar "eXi" jubileja: raidījuma divdesmitā epizode

Klāt ir ceturtdiena, kas nozīmē tikai vienu: šovakar plkst. 21:15 Sportacentrs.com TV kanālā gaidāma tikšanās ar bijušajiem izlašu spēlētājiem Kristapu Valteru, Juriju Žigajevu un Edgaru Lūsiņu, kā arī raidījuma vadītāju Jāni Celmiņu.

Lai arī profesionālajam sportam būtu jāiet roku rokā ar veselīgu dzīvesveidu, pareizu uzturu, disciplinētu režīmu, tā notiek nebūt ne vienmēr. Jubilejas epizode ievadtēma būs par atkarībām sportā – alkohols, cigaretes, datorspēles, azartspēles.

Kuram sportistam gan nepatīk parunāt ar tiesnešiem – pavaicāt, kas jauns bankas kontā, kā ar veselību vai kura komanda viņam labāk patīk. Tiesneši un viņu attiecības ar spēlētājiem laukumā un ārpus tā būs otrā tēma šāvakara "eXi" sarunu šovā.

Komandas sporta veidu pārstāvja ikdiena ir attiecību veidošana ar komandas biedriem kā laukumā, tā arī ģērbtuvēs vai ārpus stadiona teritorijas. Kā likums, komandā nepieciešams kāds, kurš noskaņojumu uzlabo ne tikai sev, bet arī pārējiem. Raidījuma noslēgumā Lūsiņš, Valters un Žigajevs veidos jautrāko hokejistu, basketbolistu un futbolistu topu.

"eXi" 20. epizodi Sportacentrs.com TV kanālā skaties jau šovakar plkst. 21.15, internetā jaunā epizode būs pieejama jau piektdien.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Sporta sarunu šova “eXi” lieldraugs: iepirkšanās un izklaides galvaspilsēta AKROPOLE.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:

YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports


12

Matulis: "Nereti pētnieciskā žurnālistika ir dzeltena vai iedzeltena"

Aizvadītajā nedēļā sporta sarunu šovā “eXi” viesojās sporta žurnālists ar vairāk kā 40 gadu pieredzi Jānis Matulis. Raidījumā tika skarta tēma par kvalitatīvo un pētniecisko sporta žurnālistiku Latvijā. Matulis pauda, ka “tas nevienu neinteresē”, vēlāk gan nedaudz precizējot sevis teikto un teica: “Interesē, bet mazu daļu”.
10

"LAI SANĀK!" Piektajā jubilejas sezonā "eXi" sanāks TC "Domina Shopping"

Ceturtdien, 24. augustā, startēs sporta sabiedrībā iemīļotā sarunu šova “eXi” piektā sezona. Jubilejas sezonā “eXi” saviem faniem ir sarūpējis vairākus jaunumus, starp tiem – par raidījuma atbalstītāju kļuvis tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, kura centrālais laukums (starp restorāniem “Vairāk Saules” un “Burger King”) tagad divas reizes mēnesī kļūs par filmēšanas studiju. Līdztekus šī sezona būs īpaša ne vien vizuāli, bet nedaudz atšķirsies arī saturiski un tematiski.
Marians Pahara "Southampton" kreklā. Foto: thesefootballtimes.co
2

Pahars: "Jaunā futbolista darbiņus Anglijā veica arī pats Beils"

Latvijas futbola izlases bijušajam uzbrucējam Marianam Paharam, kurš lielu savas karjeras daļu aizvadīja “Southampton” klubā Anglijā, bijis savs kluba akadēmijas futbolists – jaunais spēlētājs, kurš rūpējies par futbola apavu tīrīšanu un dažādām citām lietām, lai Paharam par to nebūtu jādomā pašam.