Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Rigainvites.lv uzvar Baltijas kausā sporta bridžā

Andrejs Siliņš

Rigainvites.lv uzvar Baltijas kausā sporta bridžā
No kreisās: Sergejs Birins, Jānis Neimanis, Mārtiņš Lorencs, Maija Romanovska, Jeļena Alfejeva un Kārlis Rubins.

25. un 26. aprīlī Somijas galvaspilsētā Helsinkos notika Baltijas kauss bridžā. Kausā piedalījās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas un Somijas bridžisti. Open komandu turnīrā uzvaru svinēja komanda "Rigainvites.lv".

Open komandu turnīrā startēja 10 komandas. Latvijas komanda Rigainvites.lv (K.Rubins, M.Romanovska, J.Alfejeva, J.Neimanis, M.Lorencs un S.Birins) sestdien uzvarēja kvalifikācijā un iekļuva pusfinālā. Svētdienas pusfinālā Rigainvites.lv ar rezultātu 42:23 uzvarēja Zviedrijas komandu „Swe-Fi”, un vēlāk finālā ar rezultātu 46:29 pārspēja Somijas komandu „Finland White”. Otra Latvijas komanda „Baltic Express” (M.Matisons, B.Rubenis, M.Purgailis un V.Gonca) palika 6.vietā.

Baltijas sieviešu pāru čempionātā piedalījās 25 pāri. Latvijas pārstāves saspringtā galotnē diemžēl palika uzreiz aiz pjedestāla: Antra Ilziņa ar Allu Čerepovu palika 4.vietā, Edīte Klīdzēja ar Natāliju Vekšu palika 5.vietā, bet Dace Rostoka ar Ilzi Andersoni finišēja 6.vietā. Uzvarēja Kirsi Virtanen un Sanna Kitti no Somijas.

Junioru komandu kausā uzvarēja Somijas U-25 izlase. Latvijas U-25 izlase (J.Cīmiņš, N.Pelsis, L.Vegners un G.Priedītis) palika otrajā vietā, Latvijas U-20 izlase (J.Ilziņš, G.Dreimanis, V.Iļdeikins, D.Eisaks un A.Čače) palika trešajā vietā.

Tehniskie rezultāti būs pieejami Suomen Bridgeliitto