Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Latvijas komandu čempionātā bridžā uzvar "Ararat"

Latvijas komandu čempionātā bridžā uzvar "Ararat"
Mārtiņš Lorencs, Uģis Jansons, Ivars Rubenis, Maija Romanovska, Jānis Neimanis

25. martā Rīgā noslēdzās Latvijas komandu čempionāta A un B līgas fināls sporta bridžā. A līgā ar 149,85 VP uzvaru izcīnīja komanda “Ararat”, aiz sevis aiz sevis atstājot komandu ar 132,34 VP “Mārupe” un 98,76 VP “Baltic Express”.

"Ararat" pārstāvēja Jānis Neimanis, Ivars Rubenis, Uģis Jansons, Aigars Ģērmanis, Mārtiņš Lorencs, Maija Romanovska. Mārupi pārstāvēja Jānis Bendiks, Jānis Bethers, Uldis Bethers, Juris Balašovs, bet "Baltic Express" rindās bija Jeļena Alfejeva, Bruno Rubenis, Gints Freimanis, Vilmar Vahe.

B līgas ar 74,98 VP uzvarēja komanda “OBK” (Gundega Lojāne, Mārtiņš Egle, Vladimirs Gonca, Nauris Ārmanis, Zita Stāmere, Aivars Šlokenbergs), līdz ar to kvalificējoties A līgai nākamgad.

Komandu čempionāta atlase un fināli norisinājās viesnīcā Monika, A un B līgā un tās atlasēs kopā piedalījās gandrīz 100 spēlētāju no visas Latvijas.

Sīkāka informācija un tehniskie rezultāti: LKČ 2018 A līgas kopvērtējums un B līga

Informāciju sagatavoja
Diāna Kampara


Foto: orcherlatour.fr

Mūžībā devies Latvijas šaha lielmeistars Isa Kasimi

2024. gada 28. martā, pēc grūtas slimības mūžībā devies Rīgas Šaha skolas treneris un šaha lielmeistars Isa Kasimi, līdz 2020. gadam šaha sabiedrībai vairāk pazīstams kā Igors Rausis.
Pirmais trijnieks U26 juniorēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē U26 grupā

Vakar, 24. martā, Rīgā nosledzās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam, kur par uzvarētājiem kļuva Pēteris Kripans un Alisa Orlova.
Vladislavs Vesperis. Foto: Delfi.lv

Vesperis atkārtoti ievēlēts par Latvijas Dambretes federācijas valdes priekšsēdētāju

LETA. Vladislavs Vesperis Latvijas Dambretes federācijas (LDF) juridisko biedru kopsapulcē Rīgā ir pārvēlēts LDF valdes priekšsēdētāja amatā, piektdien paziņoja LDF.