Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Latvijas jauktā izlase cīnās Eiropas komandu čempionātā bridžā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas jauktā izlase cīnās Eiropas komandu čempionātā bridžā
Foto: eurobridge.org

No 22. līdz 28. februārim Portugālē, Lisabonā, norisinās pirmais Eiropas jaukto komandu čempionāts bridžā.

Sacensībās piedalās 30 komandas no Eiropas, kurās katra pret katru spēlē 12 sadalījumu maču. Latviju pārstāv daudzsološā Latvijas jauktās izlases komanda – starptautiskie meistari Mārtiņš Lorencs un Maija Romanovska, kā arī starptautiskais meistars Kārlis Rubins un lielmeistare un Latvijas Bridža federācijas prezidente Jeļena Alfejeva.

Pēc trim veiksmīgām spēļu dienām un 13 no 29 nospēlētiem mačiem Latvija ar 168.83 VP kopvērtējumā ieņem otro vietu un tikai 0.6 VP atpaliek no pirmās vietas, kuru ieņem Dānija ar 169.43 VP.

25. februārī 12.00 pēc Latvijas laika sāksies 14. mačs pret vienu no līderēm - Zviedriju, savukārt 14.10 sāksies mačs pret šībrīža līderi Dāniju. Abi mači tiks raidīti tiešsaistē vietnē BBO (Bridge base online) un Youtube.

Ierindojoties pirmajā astotniekā valsts izcīna dalību sacensībās pasaules čempionātā. Plašāka informācija vietnē Latvijas Bridža federācija