Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

"Riga Invites to Jūrmala" noslēdzas ar Cīmiņa-Freimaņa uzvaru

Agris Suveizda

"Riga Invites to Jūrmala" noslēdzas ar Cīmiņa-Freimaņa uzvaru
Publicitātes foto

23.augusta pēcpusdienā noslēdzās 9.bridža festivāls „Riga Invites to Jurmala 2015”. Uzaicināto pāru turnīram, kas notika trešdienas vakarā un tika translēts Sportacentrs.com, sekoja komandu turnīrs un pāru turnīrs.

Komandu turnīrā, kurā piedalījās 26 komandas, uzvarēja Lietuvas-Polijas komanda ERA (E.Vainikonis, A.Arlovičs, P.Zatorskis un M.Klukovskis), kas finālā ar 46:3 pārspēja vēl vienu Lietuvas-Polijas komandu VITAS (V.Vainikonis, V.Olanskis, A.Kovaļskis un J.Rusians). Trešajā vietā komanda KOISTINEN (K.Koistinens, O.Parviainens, L.Utters un J.Sigurjonsons), kuru pārstāvēja Somijas un Islandes bridžisti.

Pāru turnīrā piedalījās 59 pāri, kas sestdien un svētdien nospēlēja trīs sesijas pa 24 sadalījumiem katrā sesijā. Uzvarētāju pjedestāls no Latvijas: pirmajā vietā Jānis Cīmiņš ar Gintu Freimani, otrajā vietā Jeļena Alfejeva ar Sergeju Birinu, trešajā vietā Mārtiņš Lorencs un Kārlis Rubins.

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Rubins