Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

"Riga Invites to Jūrmala" noslēdzas ar Kovaļska-Russiana uzvaru

Andrejs Siliņš

"Riga Invites to Jūrmala" noslēdzas ar Kovaļska-Russiana uzvaru
Turnīra organizatore Maija Romanovska, pāru turnīra uzvarētāji Apolinārijs Kovaļskis un Jeržī Russians, un turnīra organizators Kārlis Rubins

17. augusta pēcpusdienā noslēdzās 8. bridža festivāls "Riga Invites to Jurmala 2014". Uzaicināto pāru turnīram, kas notika trešdienas vakarā un tika translēts Sportacentrs.com, sekoja komandu turnīrs un pāru turnīrs.

Komandu turnīrā, kurā piedalījās 26 komandas, uzvarēja Somijas komanda (K.Koistinens, O.Parviainens, L.Utters un S.Niemi), kas finālā ar 33:9 pārspēja Latvijas-Krievijas komandu Klio (J.Alfejeva, S.Birins, M.Lebedeva, I.Hazanovs). Trešo vietu ieguva Latvijas-Igaunijas-Krievijas komanda Rigainvites.lv (M.Romanovska, K.Rubins, M.Tenn un D.Prohorovs).

Pāru turnīrā piedalījās 63 pāri, kas sestdien un svētdien nospēlēja trīs sesijas pa 24 sadalījumiem katrā sesijā. Uzvarēja Apolinārijs Kovaļskis un Jeržī Russians no Polijas, otrajā vietā Kārlis Rubins un Dmitrijs Prohorovs (Latvija-Krievija), trešajā vietā vēl viens Latvijas-Krievijas pāris Juris Balašovs un Pāvels Gomerovs.

Tehniskie rezultāti un papildus informācija The Bridge Tournament of the Baltics - Riga...