Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Ilziņam un Pelsim otrā vieta U26 grupā Eiropas bridža čempionātā

Agris Suveizda

Ilziņam un Pelsim otrā vieta U26 grupā Eiropas bridža čempionātā
Latvijas Bridža federācija

No 13. līdz 17. jūlijam Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās 13. Eiropas jauniešu pāru čempionāts sporta bridžā jaukto pāru, gados jauno lēdiju, U26, U21 un U16 apakšgrupās.

Jaukto pāru kategorijā Latviju pārstāvēja seši pāri – Nauris Pelsis un Jolanta Broka, Andris Gofmans un Elizaveta Gavrilova, Jānis Ilziņš un Ginta Garkāje, Mārtiņš Balodis un Sintija Salmiņa, Atis Čače un Karīna Skurule, Roberts Jaunskalže un Alvīne Ikauniece.

Veiksmīgākajam Latvijas pārim šajā kategorijā - Gintai Garkājei un Jānim Ilziņam, 52 pāru konkurencē šoreiz 16. vieta. Jauno lēdiju grupu čempionātā Latviju pārstāvēja divi pāri – Ginta Garkāje un Diana Kampara, Sandra Elvīra Broka un Jolanta Gundega Broka. Latvijas pāriem šajā kategorijā - 16. un 20. vieta.

U16 apakšgrupā čempionātā spēlēja divi Latvijas pāri – Ralfs Rubins un Maksimilians Pīrs, Aleksandrs Puškarjovs un Adrians Gorovojs. Šajā apakškategorijā Latvijas pāriem 19. un 23. vieta. U21 Latviju pārstāvēja pieci pāri – Mārtiņš Balodis un Sintija Salmiņa, Gints Dreimanis un Viktors Iļdeikins, Karina Meta Skurule un Atis Čače, Arturs Atvars un Gatis Links, Kristaps Krauze un Kārlis Ķuzis. Veiksmīgākajam Latvijas pārim šajā kategorijā - Mārtiņam Balodim un Sintijai Salmiņai, 60 pāru konkurencē šoreiz 20. vieta.

U26 grupā no Latvijas par vietām cīnījās divi pāri – Jānis Ilziņš un Nauris Pelsis, Andris Gofmans un Elizaveta Gavrilova. Veiksmīgākajam Latvijas pārim šajā kategorijā - Jānim Ilziņam un Naurim Pelsim, 61 pāru konkurencē 2. vieta. Čempionātu rīkoja Eiropas Bridža līga sadarbībā ar Latvijas Bridža federāciju.

Sacensību rezultāti: 13th European Youth Pairs Championships - Results

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Rubins