Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Rīdzinieks totalizatorā laimē iespaidīgu naudas summu

Kāds sporta spēļu rezultātu prognozētājs pašmāju vietnē "Synottip.lv" laimējis teju 27 tūkstošus eiro, liekot kombinēto likmi uz 8 Nacionālās hokeja līgas spēļu gala iznākumiem.

Iespaidīgā laimesta ieguvējs kopumā bija izdarījis likmi par 60 eiro, kurus palielinājis 445,26 reizes, tādā veidā tiekot pie 26 715,90 eiro laimesta, liecina "Synottip.lv" publicētā informācija.

Likmes “Synottip.lv” vietnē izdarītas 30. decembra vakarā.

Laimesta ieguvējs bija izdarījis prognozes par to ka Bostonas “Bruins” uzvarēs Otavas “Senators”, Nešvilas “Predators” pieveiks Minesotas “Wild”, Losandželosas “Kings” būs pārāki par Vankuveras “Canucks”. Tika minēts arī, ka līgas jaunpienācēji Vegasas “Golden Knights” uzvarēs Toronto ”Maple Leafs”, Anaheimas “Ducks” izrādīsies spēcīgāki par Arizonas “Coyotes”, Vašingtonas “Capitals” pieveiks Ņūdžersijas “Devils”. Tāpat laimētājs izdarījis prognozi par to, ka Floridas “Panthers” uzvarēs Montreālas “Canadiens” un ka Sentluisas “Blues” pieveiks Karolinas “Hurricanes”.

Ar kuponu var iepazīties ŠEIT

Saskaņā ar kupona datiem šis laimests veiksminiekam jau ir izmaksāts.


Pirmais trijnieks U26 juniorēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē U26 grupā

Vakar, 24. martā, Rīgā nosledzās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam, kur par uzvarētājiem kļuva Pēteris Kripans un Alisa Orlova.
Vladislavs Vesperis. Foto: Delfi.lv

Vesperis atkārtoti ievēlēts par Latvijas Dambretes federācijas valdes priekšsēdētāju

LETA. Vladislavs Vesperis Latvijas Dambretes federācijas (LDF) juridisko biedru kopsapulcē Rīgā ir pārvēlēts LDF valdes priekšsēdētāja amatā, piektdien paziņoja LDF.
Jauniešu grupu laureāti. Foto: Latvijas Šaha federācija.

Trīs jauniešiem Latvijas čempionātā šahā izdodas aizstāvēt titulus, seši jauni čempioni

Pagājušajā nedēļas nogalē Biznesa augstskolas ''Turība'' zālē Rīgā noslēdzās Latvijas jauniešu klasiskā šaha čempionāti zēniem un meitenēm sešās vecuma grupās. Sacensības mūsu valsts šaham deva sešus jaunus čempionus, bet trim sportistiem izdevās nosargāt pērn izcīnītās zelta medaļas.