Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Sākas Eiropas čempionāts sporta bridžā

Jānis Pārums

Sākas Eiropas čempionāts sporta bridžā
Latvijas izlase ceļā uz Dublinu. No kreisās (priekšā):
Jānis Bendiks un Uģis Jansons, aizmugurē Juris
Balašovs, Aigars Ģērmanis un Ivars Rubenis

2012.gada 12.jūnijā sākas Eiropas komandu čempionāts bridžā, kas notiek Īrijas galvaspilsētā Dublinā. Čempionātā piedalās 34 valstu komandas, kas ir sadalītas divās grupās pa 17 komandām.

Latvijas izlase (I.Rubenis, U.Jansons, A.Ģērmanis, A.Smilgājs, J.Balašovs, U.Bethers, komandas treneris Jānis Bendiks) ir ielozēta A grupā kopā ar turnīra galveno favorīti Italiju, kā arī ar mūsu dienvidu kaimiņiem Lietuvu. Pēc pilna apļa savas grupas ietvaros, 9 labākās komandas no katras grupas turpinās cīņu fināla aplī. Turnīrs noslēgsies 23.jūnijā.

13.jūnijā ir sacensību pirmā diena, kurā Latvijai ir jāspēlē ar Izraēlu, Lietuvu un Spāniju. Katrs mačs sastāv no 20 sadalījumiem, pirmā mača sākums 12.00 pēc Latvijas laika. Rezultātiem var sekot līdzi čempionāta oficiālajā mājas lapā 51st European Team Championships

Sportacentrs.com sekos līdzi Latvijas izlases startam un novēl Latvijas izlasei uzlabot pagājušā čempionāta rezultātu, kad Latvijas izlase izkļuva no grupas un gala rezultātā ieņēma 17.vietu.