Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Eiropas labākie bridža meistari tiksies Rīgā, tiešraide Sportacentrs.com

No 9. novembra līdz 11. novembrim Rīgā, viesnīcā “Monika Centrum hotel”, notiks 16. Eiropas Čempionu kauss bridžā.

Turnīru organizē Eiropas Bridža līga, sadarbojoties ar Latvijas bridža federāciju. Sacensību patrons ir Eiropas Olimpiskā komiteja.

Turnīrā piedalās divpadsmit komandas: desmit Eiropas labāko valstu čempioni, iepriekšējā turnīra uzvarētājs un organizatoru valsts komanda. Latviju pārstāv valsts čempioni komanda Rigainvites.lv (M.Lorencs, M.Romanovska, I.Rubenis, J.Neimanis, K.Rubins un A.Gromovs).

Šāda veida turnīrs Latvijā norisinās pirmo reizi, šīs sacensības ir vienas no prestižākajām Eiropā un pasākums kā tāds ir nozīmīgs gan Latvijai, gan arī Rīgas pilsētai. Paredzams, ka Rīgu apmeklēs ap simts dalībnieku un viesu, tai skaitā Eiropas Bridža līgas valde ar Eiropas Bridža līgas prezidentu Īvu Aubrī (Yves Aubry).

Turnīra visi mači tiks translēti lielākajā bridža on-line programmā Bridge Base Online, sacensību fināls tiks pārraidīts Sportacentrs TV. Papildus informācija par sacensībām un oficiālie rezultāti: eccriga2017.com un

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Rubins


Pirmais trijnieks U26 juniorēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē U26 grupā

Vakar, 24. martā, Rīgā nosledzās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam, kur par uzvarētājiem kļuva Pēteris Kripans un Alisa Orlova.
Vladislavs Vesperis. Foto: Delfi.lv

Vesperis atkārtoti ievēlēts par Latvijas Dambretes federācijas valdes priekšsēdētāju

LETA. Vladislavs Vesperis Latvijas Dambretes federācijas (LDF) juridisko biedru kopsapulcē Rīgā ir pārvēlēts LDF valdes priekšsēdētāja amatā, piektdien paziņoja LDF.
Jauniešu grupu laureāti. Foto: Latvijas Šaha federācija.

Trīs jauniešiem Latvijas čempionātā šahā izdodas aizstāvēt titulus, seši jauni čempioni

Pagājušajā nedēļas nogalē Biznesa augstskolas ''Turība'' zālē Rīgā noslēdzās Latvijas jauniešu klasiskā šaha čempionāti zēniem un meitenēm sešās vecuma grupās. Sacensības mūsu valsts šaham deva sešus jaunus čempionus, bet trim sportistiem izdevās nosargāt pērn izcīnītās zelta medaļas.