Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:901, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivo Čapiņš

Pokera Skola: Esat sveicināti!

Pokera Skola: Esat sveicināti!
"Esat sveicināti pokera skolā", Daniels Negrano

Esat laipni aicināti Sportacentrs.com pokera skolā. Tuvāko dienu laikā visiem Sportacentrs.com lasītājiem būs pieejama jauna sadaļa - Pokera skola, kurā varēsiet apgūt pokera spēles noteikumus un kļūt par labu pokera spēlētāju.

Sadaļa Pokera Skola atrodas izstrādes stadijā, un šajā sadaļā publicēsim rakstus un stratēģiju aprakstus par pokera spēli. Pokera Skolas lapas adrese: http://sportacentrs.com/pokers/pokera_skola

Pirmais solis, lai kļūtu par labu pokera spēlētāju, ir pokera spēles noteikumu apgūšana. Sportacentrs.com pokera skolā mēs sniegsim visu nepieciešamo informāciju, lai jūs varētu sākt spēlēt. Apmeklējot pokera skolu un iegūstot zināšnas par pokera spēli, jūs iegūsiet visu nepieciešamo, lai varētu sākt spēlēt un uzvarēt pie pokera galdiem. Pēc tam jums atliks vien praktizēties un pilnīgot savas spēles zināšanas.

Sākumā iepazīstaties ar Pokera pamatiem. Mēs jūs iemācīsim pāris galvenos nosacījumus, ko vajag ievērot pokera spēlē. Papildus jūs iemācīsieties, kā pareizi izdarīt gājienus – piesaukt un palielināt likmes, atmest kārtis un izdarīt gājienu bez likmes izdarīšanas. Šī pirmā iepazīšanās ar spēles noteikumiem sniegs jums izpratni un zināšanas, kā sākt spēlēt pokeru.

Nākamais solis ir apgūt un pārzināt visas iespējāmās pokera kāršu kombinācijas. Šīs zināšanas ir ļoti svarīgas, kuru apgūšanai ir būtiska nozīme jūsu pokera spēlētāja karjerā. Šajā mācību stundā sniegsim ieskatu un pastāstīsim par kombinācijām sākot ar augstāko kārti un beidzot ar Royal Flush kombināciju.

Kad būsies apguvis pokera spēles pamatus un kāršu kombinācijas, būs pienācis laiks apgūt nākamo stundu – pokera spēļu variācijas. Pasaulē par populārāko pokera spēles veidu uzskata Texas Hold'em, tomēr pokerā bez šīs spēles veida ir pieejamas vēl daudzas citas. Ja vēlaties kļūt par īstu pokera spēlētāju, mēs aicinām apgūt arī pārējos pokera spēles veidus.

Nobeigumā, apgūstiet pokerā lietotos terminus, kurus esam apkopojuši mūsu Pokera vārdnīcā. Apgūstot pokera terminoloģiju, jūs pārzināsiet par ko runā citi pokera spēlētāji, kā arī radīsiet iespaidu citiem pokera spēlētājiem kā par pieredzējušu spēlētāju, kas spēlē pokeru kopš bērnu kājas.

Šeit ir pieejams pilns Pokera Skolas stundu saraksts (ar laiku sarakstu papildināsim).
- Pokera pamati
- Kāršu kombinācijas
- Pokera spēles veidi
- Pokera vārdnīca

Kad būsiet apguvis visus pokera skolas pamatus, būs pienācis laiks sākt praktizēties. Apmeklējiet pasaulē lielāko pokera istabu Pokerstars.com un lejupielādē pokera istabu savā datorā, un sāciet praktizēt savas zināšanas pokera spēlē. Lai veicas!

Par PokerStars:
Pokerstars.com ir pasaules lielākā pokera vietne ar vairāk nekā 40 miljoniem spēlētāju visā pasaulē. Tā ir iecienītākā tikšanās vieta pasaules labākajiem spēlētājiem, ar lielāku skaitu ikdienas turnīriem kā jebkur citur. Pokerstars.com ir izdalītas vairāk partiju kā jebkurā citā vietnē, uz šodienu izdalītas vairāk kā 50 miljardi partiju un izspēlēti vairāk kā 280 miljoni turnīri. Pokerstars.com tiešsaistes pokera istaba pasaulē ir slavena ar labāko programmnodrošinājumu un drošību.


, 2010-09-29 16:30, pirms 14 gadiem
patiikami, ka latvija pokers arii paliek popularaks.
Poker
2

Re-buy turnīri - labi vai slikti!?

Šajā rakstā mazliet par re-buy turnīriem un to plusiem un mīnusiem.
Omaha Hi/Lo roka

Omaha Hi/Lo noteikumi!

Omaha Hi/Lo ir pokera spēle ar četrām kārtīm,tāpat kā Omaha High,bet atšķirība ir tā, ka Omaha Hi/Lo spēlē ir iespēja savākt arī zemāko kombināciju un saņemt pusi no spēles bankas. Šeit īsumā būs aprakstīti spēles noteikumi un arī padomi ar kādām kārtīm nevajadzētu spēlēt.
8

Grāmatas par pokeru.

Viens no lieliskākajiem veidiem kā mācīties pokeri ir lasot grāmatas (protams, neskaitot praktiskās nodarības) Zemāk aprakstītās grāmatas ir domātas Texas Hold’em spēlētājiem. Bez šīm grāmatām ir pieejamas protams arī grāmatas par pārējiem pokera spēles veidiem – Seven Card Stud, Five Card Stud, Omaha, Omaha H/L. Tomēr šeit dotajās grāmatās būs norādījumi un mācības par Texas Hold’em pokera spēli. Tomēr, mums ir pieejama informācija par grāmatām, kurās ir atrodama informācija par pārējo pokeru spēļu veidiem un stratēģijām.