Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:901, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivo Čapiņš

Smadzeņu spridzināšana

Pokeroff.ru piedāvā video mācību materiālus par dažādām pokera tēmām. Šajā video mācību lekciju kursā par pokera psiholoģiju.

Šī video mācību materiāla nosaukums Brain Fail ("Smadzeņu spridzināšana"), kuras autors ir John ‘JimmyLegs’ Wray. Šis video ir publiski pieejams pateicoties Pokeroff projektam "Cardrunners Krievijā". Šis video sastāv no astoņām epizodēm, kas realizētas Powerpoint programmā.

Šo video materiālu tēmas - pokera psiholoģija un cilvēku smadzeņu darbības un rīcības nozīme. Video materiāli ieturēti populāri zinātniskā stilā, informācija viegli uztverama un saprotama.

Pirmajā video autors stāsta par tādu fenomenu kā 'bailēm zaudēt', kā arī uzzināsiet kas kopīgs Filam Helmutam un viduvējam lietotu automobiļu tirgotājam.

Video materiāls pieejams KRIEVU valodā.

Vai šis video bija noderīgs un vai vēlaties vēl skatīties šādus materiālus?

  • 66

  • 22



, 2010-11-21 15:23, pirms 13 gadiem
Angliski nav iespējams šādus materiālus kkur dabūt?
, 2010-11-21 15:40, pirms 13 gadiem
padibenis rakstīja: Angliski nav iespējams šādus materiālus kkur dabūt?
Cardrunners.com
, 2010-11-21 16:27, pirms 13 gadiem
ljoti interesants video , paldies.
, 2010-11-21 17:21, pirms 13 gadiem
pavisam noteikti noderētu, Bet krievu valodā nav vajadzības hahaha
, 2010-11-21 19:38, pirms 13 gadiem
Smadzeņu spridzināšana, vai tomēr sprindzināšana?
, 2010-11-21 21:46, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Smadzeņu spridzināšana, vai tomēr sprindzināšana?
spiidzinaashana
Poker
2

Re-buy turnīri - labi vai slikti!?

Šajā rakstā mazliet par re-buy turnīriem un to plusiem un mīnusiem.
Omaha Hi/Lo roka

Omaha Hi/Lo noteikumi!

Omaha Hi/Lo ir pokera spēle ar četrām kārtīm,tāpat kā Omaha High,bet atšķirība ir tā, ka Omaha Hi/Lo spēlē ir iespēja savākt arī zemāko kombināciju un saņemt pusi no spēles bankas. Šeit īsumā būs aprakstīti spēles noteikumi un arī padomi ar kādām kārtīm nevajadzētu spēlēt.
8

Grāmatas par pokeru.

Viens no lieliskākajiem veidiem kā mācīties pokeri ir lasot grāmatas (protams, neskaitot praktiskās nodarības) Zemāk aprakstītās grāmatas ir domātas Texas Hold’em spēlētājiem. Bez šīm grāmatām ir pieejamas protams arī grāmatas par pārējiem pokera spēles veidiem – Seven Card Stud, Five Card Stud, Omaha, Omaha H/L. Tomēr šeit dotajās grāmatās būs norādījumi un mācības par Texas Hold’em pokera spēli. Tomēr, mums ir pieejama informācija par grāmatām, kurās ir atrodama informācija par pārējo pokeru spēļu veidiem un stratēģijām.