Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #70 Ārpus Kadra: Latvijas "All-Star" izlases futbolā, hokejā un basketbolā

Ja 1. janvārī sāktos pasaules čempionāts hokejā, Eiropas čempionāts basketbolā vai Nāciju līga futbolā un, pieņemot, ka pilnīgi visi labākie spēlētāji ir pieejami - kādi būtu Latvijas izlašu sastāvi?

Gada noslēdzošajā tikšanās reizē podkāsta tēvs Andrejs Siliņš, hokeja guru Ulvis Brože, futbolbumba Arkādijs Birjuks un Sportacentrs.com galvenais redaktors Jānis Celmiņš nosauc Latvijas futbola, hokeja un basketbola zvaigžņu sastāvus, kas būtu gatavi cīnīties par... Vairāk klausies vai skaties podkāstā, kur vīri nosauc arī savus favorītus cīņā par Latvijas Futbola federācijas un Latvijas Basketbola federācijas prezidenta amatiem!

2019. gadā podkāsts "Ārpus Kadra" klausītājiem un skatītājiem piedāvājis 40 epizodes, bet kopējais epizožu skaits sasniedzis jau 70. Tiekam regulāri klausīti ne tikai Latvijā un Rīgā, bet arī Apvienotajā Karalistē, ASV un Sanantonio. Paldies visiem par kopā pavadītām stundām pie ekrāniem, tumbiņām vai austiņās un lai 2020. gads ļauj mums visiem sasniegt arvien augstākas virsotnes!

Klausies podkāstu "SoundCloud" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Spotify" ŠEIT!

, 2019-12-30 19:50, pirms 4 gadiem
Pagaidām paklausījos par futbolu.Es saprotu,ka šobrīd futbols kļuvis par apsmieklu,bet šitā spriedelēšana mani vēl vairāk sasmīdināja.Manā skatījumā zvaigznes ir tās,kas kaut ko ir parādījuši,šeit runā par puikām ,kas tikai sāk spēlēt kaut kur ārzemju zemās līgās.
, 2019-12-30 21:11, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Pagaidām paklausījos par futbolu.Es saprotu,ka šobrīd futbols kļuvis par apsmieklu,bet šitā spriedelēšana mani vēl vairāk sasmīdināja.Manā skatījumā zvaigznes ir tās,kas kaut ko ir parādījuši,šeit runā par puikām ,kas tikai sāk spēlēt kaut kur ārzemju zemās līgās.
Tieši tā, viņi ir lielāka zvaigzne pat neko nesasniegusi kā mūsu piloni.. Vai tomēr, tiešām, labāk pieminēt Koļinko, Zemļinskus, Paharus utt? Futbols latvijā ir apsmiekls, samierinies.
Basketbolā mums pie labāko varēšanas spēlēt, ir top 8 izlase.
, 2019-12-30 22:23, pirms 4 gadiem
Hokeja "guru" Brožē. Jēziņ. Nopietni?
, 2019-12-30 23:05, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Pagaidām paklausījos par futbolu.Es saprotu,ka šobrīd futbols kļuvis par apsmieklu,bet šitā spriedelēšana mani vēl vairāk sasmīdināja.Manā skatījumā zvaigznes ir tās,kas kaut ko ir parādījuši,šeit runā par puikām ,kas tikai sāk spēlēt kaut kur ārzemju zemās līgās.
Baigi atjautīgie atradušies Sils ar Brožeku, sacenšas, kurš stulbāku joku izšaus par futbolistiem.
, 2019-12-30 23:07, pirms 4 gadiem
Nesaprotu jēgu par izvēlētā podkāsta tēmu. Tukša muldēšana... Stulbo joku līderi!
, 2019-12-31 01:11, pirms 4 gadiem
15 minūtes un viss ko redzu ir kā viens dro4ī uz rinķi telefonu,,,rly ja tik svarīgi ,tak varēji nenākt,,,
, 2019-12-31 12:36, pirms 4 gadiem
labāku neko nevarēja ?
, 2019-12-31 15:54, pirms 4 gadiem
elvison rakstīja: 15 minūtes un viss ko redzu ir kā viens dro4ī uz rinķi telefonu,,,rly ja tik svarīgi ,tak varēji nenākt,,,
neesmu vēl noskatījos, bet minēšu, ka atkal Broze
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.