Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #72 Ārpus Kadra: Atceramies Kobi; LBS vēlēšanas; "Žalgira" spēle klātienē

Andrejs Siliņš, Ulvis Brože un Reinis Lācis pagājušajā nedēļā izbaudīja Kauņas "Žalgira" sarīkoto tūri, iepazīstoties ar kluba darbību, lielāko arēnu Baltijā, kā arī klātienē vērojot "Žalgira" Eirolīgas spēli pret Berlīnes "Alba". Tāpat kungi šajā podkāsta epizodē dalās atmiņās par traģiski bojā gājušo Kobi Braientu, kā arī ielūkojas Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidenta vēlēšanu procesā.

Andreja Siliņa raksts par savainojumiem: https://ej.uz/VaronibaVieglpratiba
Video: Ceļš uz Eirolīgu. Ādolfs: https://ej.uz/CelsUzEiroliguAdolfs
Video ar dejošanu Žalgira spēlē: https://ej.uz/ZalgirisDejo
Žalgira aizkulises, organizējot Eirolīgas spēli: https://ej.uz/ZalgirisAizkulises

Klausies sev ērtākajā veidā:
Spotify: https://ej.uz/AKspotify
Podbean: https://ej.uz/AKPodbean
Apple Podcasts: https://ej.uz/AKApple
PlayerFM: https://ej.uz/AKPlayerFM
Podkasti.lv: https://ej.uz/AKDelfi
SoundCloud: https://ej.uz/ArpusKadra

, 2020-01-29 18:51, pirms 4 gadiem
Visu to basketbola savienības prezidenta vēlēšanu borģeli neskatījos, bet dzirdēju, ka Žogota stāstījusi, ka Latvijai varētu būt sava Eirolīgas komanda. Zeme atveries, kaut ko jau var solīt, bet ne kosmosu. Pat Žalgirim brīžiem lielas problēmas tur spēlēt, bet Latvija gan var. Tad vēl kādu Latvijas futbola klubu Čempionu līgā, Rīgas "Dinamo" NHL
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.