Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #41 Ārpus Kadra: Šteinbors - jaunais numur viens? Ko tie poļi tik vāji?

Podkāstā "Ārpus Kadra" pie Andreja Siliņa viesojās Sportacentrs.com futbola žurnālists Agris Suveizda un Latvijas Nacionālā teātra aktieris, muzikālā kolektīva "Gapoljeri" vadošais dziedātājs Kristiāns Karēļins. Pirmais pēc Latvijas un Polijas spēles apmeklējuma Varšavā studijā ieradies uzreiz no lidmašīnas. Otrais upurējis nervus, skatoties Latvijas un Ziemeļmaķedonijas spēles otro puslaiku, jo zinājis, ka būs jānāk runāt par futbolu.

Klausies podkāstu "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" aplikācijā ŠEIT!

Lai nepalaistu garām nākamo epizodi, spied "Follow" vai "Subscribe"!

, 2019-03-26 16:05, pirms 5 gadiem
Švaki Suveizdu nav iespējams klausīties
Piedodiet čali bet podkāsti paliek ar vien švakāki un švakāki
, 2019-03-26 20:55, pirms 5 gadiem
Ne jau tikai Verpakovskis pietrūkst, bet arī ātrie Rubīns un Bleidelis malās- lai iesistu vairāk vārtu pretuzbrukumos, reāli pietrūkst ātrums, kas 2004. tieši bija mūsu trumpis
, 2019-03-27 09:44, pirms 5 gadiem
Beidzot, šķiet, rodu jautājumu tam, ko latviski nozīmē podkāsts!
Attēlā redzams, ka čalis gatavojas kāst podu, varbūt tur ir kaut kas iekritis, noslīcis vai tamlīdzīgi. Būtībā latviski tas varētu skanēt kā poda pārmeklēšana!
';
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.