Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #84 Ārpus Kadra: "Dinamo" panikas mērītājs, atziņas no "The Last Dance"

Andrejs Siliņš uz podkāstu šoreiz aicinājis Sportacentrs.com hokeja ekspertu Ulvi Broži un futbola apskatnieku Agri Suveizdu, bet skatu no malas piedāvā komiķis un liels sporta entuziasts Rūdolfs Kugrēns.

Kungi apspriež Vācijas Bundeslīgas atsākšanos un spekulē par Latvijas futbola Virslīgas startu, Siliņš piedāvā ieskatu basketbola aktualitātēs, jo arī groza bumbu gatavojas atsākt spēlēt Vācijā un Izraēlā. Tuvojas jau trīs mēneši kopš Rīgas "Dinamo" nav galvenā trenera - Brožeks komentē, vai ir jāsāk uztraukties par rīdzinieku nākotni. Savukārt epizodes noslēgumā kungi dalās atziņās par redzēto šī brīža populārākajā pasaules dokumentālajā filmā par Čikāgas "Bulls" un Maiklu Džordanu - "The Last Dance".

Podkāsta draugs: Picas Meistars.

Audio formātā podkāstu klausies: Spotify, Podbean, Apple Podcasts, PlayerFM, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv, SoundCloud u.c.

, 2020-05-23 16:44, pirms 4 gadiem
Jāatdzīst, ka vēl nav sanācis noskatīties Last Dance, bet par kādu MJ idealizēšanu tur var runāt? Kāds kuram ir kaut viena rieva smadzenēs tiešām apšauba, ka viņš ir visu laiku labākais basketbolists!?!
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.