Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #81 Ārpus Kadra: Virslīga jau maija beigās? Kādas ir Kuruca izredzes NBA draftā?

Sportacentrs.com podkāsts "Ārpus Kadra" turpina informēt par aktualitātēm Latvijas sportā, šoreiz Andrejs Siliņš un Jānis Celmiņš uz sarunām neklātienē aicinājuši Izglītības un zinatnes ministrijas valsts sekretāra vietnieku, Sporta departamenta direktoru Edgaru Severu, "Valmiera FC" viceprezidentu Uldi Pūcīti, "Optibet" Virslīgas izpilddirektoru Aināru Dakšu, nule kā WNBA draftēto Kitiju Laksu un profesionālu basketbola skautu Ivaru Strenci. Tāpat, klausoties podkāstu, iespējas uzzināt, kā no treniņnometnes Ēģiptē uz mājām Latvijā tiek Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs.

Podkāsta draugs: Picas Meistars.
Pasūtot picu, izmanto kodu un saņem 22% atlaidi!

Audio formātā podkāstu klausies:
Spotify: https://ej.uz/AKspotify
Podbean: https://ej.uz/AKPodbean
Apple Podcasts: https://ej.uz/AKApple
PlayerFM: https://ej.uz/AKPlayerFM
Google Podcasts: https://ej.uz/AKGoogle
Stitcher: https://ej.uz/AKStitcher
TuneIn: https://ej.uz/AKTuneIn
Podkasti.lv: https://ej.uz/AKDelfi
SoundCloud: https://ej.uz/ArpusKadra

, 2020-04-24 01:11, pirms 4 gadiem
Diezgan neinteresanta intervija, nedaudz interese parādijās kad runāja ar to aģentu par draftu..
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.