Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #100 Ārpus kadra: Andrejs Siliņš par podkāsta top mirkļiem un basketbolu

Podkāstam "Ārpus kadra" simts! Simboliskajā epizodē podkāsta "tēvs" Andrejs Siliņš ir atpakaļ "Sportacentrs.com" studijā un kopā ar Almantu Poikānu atskatās uz spožākajām epizodēm, kā arī eksperta lomā vērtē Latvijas izlases izšķirošo maču Eiropas čempionāta kvalifikācijā šonedēļ pret Bulgāriju. Tāpat Andrejs dalās pārdomās par mūsējiem Nacionālajā basketbola asociācijā.

Audio formātā podkāstu klausies: Spotify, Podbean, Apple Podcasts, PlayerFM, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv, SoundCloud u.c.

, 2021-02-18 11:08, pirms 3 gadiem
Klausos šo spotify, bet ienācu šeit, lai iekomentētu.
Gribēju pateikt paldies Andrejam Siliņam, jo klausos šo no pirmās epizodes un atceros, ka tajā brīdī par sportu latviski bija visai maz satura - Saunas NBA šovs un Dvinska un Barbaka podkāsts, kas bija visai neregulāri. Tāpēc bija prieks, ka beidzot nāk ārā kaut kas katru nedēļu.
Un šajā podkāstā kungi ieminējās par to, kur podkāsts tiek klausīts, tad es esmu tas, kurš podkāstu patērē mājās - pilnīgi mierīgi vakarā, kad bērni nolikti gulēt, var sēdēt neko nedarīt vai strādāt pie datora un klausīties podkāstu. Bet galvenokārt tomēr braucot auto.
Veiksmi Siliņam podkāstu attīstībā, jo, es kā liels šī satura veida patērētājs, par to tikai priecājos, ka LV pie tā tiek strādāts no sabiedriskā medija puses.
, 2021-02-20 11:02, pirms 3 gadiem
Es arī esmu viens retajiem, kas podkāstus skatās lielākoties mājās. Un, ja nav video, tad neskatos. Bez video domas aiziet citur un tad var palaist garām šo to
, 2021-02-20 23:53, pirms 3 gadiem
Jā,Siliņa kungam lielumlielais paldies ...par pēdējo naglu Bulgārijas basketbola zārkā.Krieviem teiciens"Nakarkal",jeb vienkārši latviski piesauca nelaimi.Ko citam novēli,to saņem pats.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.