Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #56 Ārpus Kadra: Jauns sporta veids - kas ir raundnets?

Raundnets ir sporta veids, kas radīts jau astoņdesmito gadu beigās, bet tieši pēdējos gados ASV piedzīvojis jaunu izrāvienu savā atpazīstamībā. Latvijā raundnets ienācis pēdējos gados, un Sportacentrs.com podkāstā par šo sporta veidu, tā attīstību un pieejamību Latvijā stāsta viens no "Roundnet Latvia" pārstāvjiem Renārs Penezis.
Sila piezīmēs:
1) nesaprotamā necieņa pret Karmelo;
2) zvaigznes Pasaules kausā trūks arī Eiropas labākajām komandām;
3) līdz gada beigām tikai viena savstarpējā latviešu spēle NBA.

Klausies podkāstu "SoundCloud" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Spotify" ŠEIT!

, 2019-08-13 15:10, pirms 5 gadiem
Uztaisiet podkāstu par šautriņmešanu jeb darts. Būs labs saturs.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.